Těhotenská jóga s technikami HYPNOPORODU

zobrazeno 4831×

Vložil(a): Alexandra, 2. 11. 2020 9.24

Probíhá od 20. 11. 2020, 8:45 do 11. 12. 2020, 10:00

Pojďme se společně naladit na těhotenství a pohodlný porod pomocí GRAVIDJÓGY s technikami HYPNOPORODU. Zvýšíme si energii, odbouráme napětí v těle, zvýšíme si důvěru v porodní proces a zároveň se naladíme na miminko a laskavý porod, ať jsou vase představy o něm už jakékoliv.

Webinář byl již ukončen

Kdo lekce gravidjógy povede:

Kateřina PLZÁKOVÁ - POROD JE KRÁSNÝ - předporodní příprava s technikami HYPNOPORODU A GRAVIDJÓGY

Jsem certifikovaná lektorka KG Hypnobirthing (Katerine Graves, Londýn) a vědomé a aktivní přípravy na mateřství a rodičovství (Acentrum, Praha). Mé znalosti si neustále prohlubuji. Dále čerpáme inspiraci od Radhy Rosecké Píšové, porodní báby z Kanárských ostrovů Marisy Alcalá, Tekahy (maorská tradice porodu) a dalších. Jsem vystudovaná lektorka Jóga jako vědomá cesta (JJVC, Praha) Kdy mi velkou inspirací je Lucie Konigová.

Trochu porodního příběhu: Můj prvorozený syn přišel na svět "akutním" císařským řezem. V druhém těhotenství jsem se připravovala na VBAC (vaginal birth after cesarean) technikami hypnoporodu a cítím velkou vděčnost, že můj druhorozený syn se narodil za podpory mého muže, porodní asistentky a duly přirozeně a hladce do vody. Přeji si podpořit ženy (nejen) po císařských řezech ve vědomí, že byly stvořeny pro přirozený porod.​

Podrobnější popis lekcí:

GRAVIDJÓGA zvyšuje energii, odbourává stres a učí, jak se napojit na miminko. Pravidelné cvičení udržuje nastávající maminku v kondici během celého těhotenství až do porodu, a dokáže úplně odstranit či zmírnit časté těhotenské potíže.

V rámci on-line hodin se nacvičuje také dýchání a polohy k porodu. V kombinaci s HYPNOPORODNÍMI technikami jde o jedinečný způsob, jak si zvýšit sebedůvěru a jak se připravit na hladký porod beze strachu.

Pověnujeme se mimojiné DECHU, AFIRMACÍM, VIZUALIZACÍM, RELAXACÍM v jógových ásanach. Vše nás ladí na co nejpohodlnější porod.

Úkolem jógy v těhotenství je zejména:​

- posílit tělo, udržovat ohebnost kloubů, pružnost svalů a vazů a tím se připravit na rostoucí váhu a velikost bříška

- zklidnit mysl, emoce rozvířené neustále se měnícími hormonálními hladinami v těle a pomoci se tak s novou životní situací na emociální rovině vyrovnat

- předcházet a/nebo eliminovat zdravotní obtíže související s těhotenstvím (například křečové žíly, pálení žáhy, bolesti dolních oblastí zad, únava, nespavost, zavodnění a další)

- fyzicky i psychicky připravit na porod a následující péči o miminko

Oba směry (GRAVIDJÓGA i HYPNOPOROD) pracují s MYSLÍ a odstraňováním zbytečného napětí v těle, s navozováním stavu UVOLNĚNÍ, který je nezbytný pro PŘIROZENÝ a hladký porod. Hypnoporodní techniky vycházejí ze samotné JÓGY a představují velmi účinný a lehký návod pro moderní rodící ženu, díky němuž dokáže okamžitě nalézt klid a uvolnění tak potřebné pro zdárný porod.

Termíny pátečních lekcí pro gravidjógy s prvky hypnoporodu: 

1. lekce - 20.11. od 8:45 do 10:00 hodin (1 hodina jógy + 15 minut konzultace)

2. lekce - 27.11. od 8:45 do 10:00 hodin (1 hodina jógy + 15 minut konzultace)

3. lekce - 4.12. od 8:45 do 10:00 hodin (1 hodina jógy + 15 minut konzultace)

4. lekce - 11.12. od 8:45 do 10:00 hodin (1 hodina jógy + 15 minut konzultace)

Cena lekcí: za všechny 4 lekce je 600 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 22:00 hodin v den předcházející konání lekce, případně nám stačí poslat potvrzeni o realizované platbě). Jednorázová cena za lekci 180 Kč (pokud se Vám některý termín nehodí, nebo začnete až v průběhu, nevadí, zaplatíte  za jednotlivé lekce).

Instrukce k platbě Vám přijdou do e-mailu po kliknutí na tlačítko ZÚČASTNIT SE - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

Délka každé lekce: 60 minut + 15 minut konzultace
Minimální množství účastníků: 5
Forma lekce: živá (interaktivní)

                                                          

 

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů