Máma se má ráda: Základy sebelaskavosti pro rodiče

zobrazeno 3621×

Vložil(a): Alexandra, 30. 9. 2020 22.40

Probíhá od 5. 11. 2020, 10:30 do 5. 11. 2020, 12:00

Spousta z nás se potýká s tichým, ale neodbytným, pocitem vnitřní nejistoty a nedostatečnosti. Máme pochybnosti o sobě, svých rozhodnutích nebo jestli jsme dost dobrými rodiči. “Mít se ráda” je hezká myšlenka, ale spousta z nás neví jak na to. V tomto webináři se dozvíte a vyzkoušíte si JAK být k sobě vlídnější a JAK dlouhodobě rozvíjet opravdové pochopení a trpělivost k sobě.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:

Ing. Kami Dvořáková, M.A., Ph.D. - vývojová psycholožka a jediná lektorka v ČR certifikovaná vést kurzy všímavé sebelaskavosti (v originále Mindful Self-compassion). Kami má za sebou úspěšnou dráhu výzkumnice a rodinné psycholožky v USA a nyní se věnuje rozvíjení sebelaskavosti v Čechách. 

Podrobněji o webináři:

Pocit pohody je dovednost, kterou lze pěstovat.
Protože z prázdné nádoby vodu nenaleješ.


Spousta z nás se potýká s tichým, ale neodbytným, pocitem vnitřní nejistoty a nedostatečnosti. Máme pochybnosti o sobě, svých rozhodnutích nebo jestli jsme dost dobrými rodiči. Pro některé z nás, vnitřní kritik je neúnavný hlas v naší hlavě. Toto nastavení naší mysli je přirozené (i když velmi vyčerpávající) a je postavené na evoluční snaze vyhnout se nebezpečím a nedělat zásadní chyby znovu a znovu.
Jak by šlo začít měnit tyto automatické a přehnaně sebekritické návyky naší mysli?


V tomto webináři ochutnáte praktické způsoby, jak rozvíjet schopnost sebelaskavosti jako základního kroku k pocitu pohody a vnitřní důvěry.
Naučíte se jednoduché, ale užitečné pomůcky, která vám pomohou na chvilku zpomalit v rušném dni, zvědomit si a uvolnit napětí v těle a na moment si nabídnout vnitřní podporu a oporu. Naučíte se základní principy toho, jak rozvíjet a prohlubovat zdravý a pečující vztah sami k sobě.
Jako první krok pro sebelaskavost v každodenním životě je zapotřebí si zvědomit svůj záměr být k sobě vlídnější. Na tomto webináři s Kami se vám otevřou nové možnosti, jak si dát laskavou chvilku pro sebe, ať už by byla jakkoliv kraťoučká. Dozvíte se, jak dočerpávat své vnitřní zdroje a jak rozvíjet sebelaskavost jako důležitý návyk pro zdravý a spokojený život.

Délka webináře: 90 minut, prostor na dotazy
Minimální množství účastníků: 5
Maximální množství účastníků: 20
Forma webináře: živý (interaktivní)

Cena webináře: 290 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 8:00 hodin ráno v den konání webináře, případně nám stačí poslat potvrzení o platbě)

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů