Kojení po císařském řezu

zobrazeno 2996×

Vložil(a): Alexandra, 21. 10. 2020 15.35

Probíhá od 27. 10. 2020, 10:00 do 27. 10. 2020, 11:00

Kojení po císařském řezu má svá specifika. Nemusíte se ale začátků kojení bát, pokud budete vědět, jak na to. Pokud vás čeká plánovaný císařský řez a bojíte se, aby vaše miminko chtělo pít vaše mléko, nebo jste krátce po porodu císařským řezem a máte problémy s kojením, nebo jen chcete být připravena na variantu akutního císařského řezu, jste tu správně. Na tomto webináři se dozvíte, jak nastartovat úspěšný začátek kojení po císařském řezu.

Webinář byl již ukončen

Podrobněji o webináři:

Kojení, to je nejpřirozenější a zároveň nejlepší výživa malého miminka. Proč ale v dnešní době má tolik žen problémy s kojením? Ve zvýšené míře jsou to právě maminky po císařském řezu. Možná kolem sebe slyšíte, že kojení po císařském řezu je velmi obtížné a často se rovná zázraku. Nemusí to ale tak být. Pojďme se společně podívat na to, jaká jsou specifika kojení po císařském řezu, ať už:

- vás čeká plánovaný císař

- chcete být připravená pro případ akutního císařského řezu

- jste krátce po porodu císařským řezem

Pojďme si společně probrat, jak nejlépe nastartovat úspěšný začátek kojení bezprostředně po porodu a jak pak dále s radostí kojit své miminko a vyhnout se či vyřešit nejběžnější těžkosti, které mohou nastat.

Kojení je zázrak přírody, který zajišťuje nejlepší výživu i imunitní podporu vašeho miminka, prohlubuje váš vzájemný vztah a v neposlední řadě je dobré i pro zdraví ženy. S trochou podpory ho úspěšně zvládne každá maminka, i císařovna.

Kdo povede webinář:
Milada Řeháková - Umění kojení I Laktační poradkyně, která Vás podpoří v kojení a láskyplné péči o miminko v souladu s jeho přirozenými potřebami.

Pomáhám maminkám najít v sobě přirozenou sílu a umění rozvíjet vztah se svým děťátkem. Jako certifikovaná laktační poradkyně jsem pomohla již stovkám žen, aby mohly kojit svoje děti a cítily se přitom šťastně, spokojeně a vyrovnaně.

Když přišel čas přivést na svět moje první děťátko, věděla jsem, že mateřská péče, která je založená na přirozenosti, vrozených instinktech a potřebách miminka, je ta nejlepší možná. Zjistila jsem ale, že jenom mateřská intuice nestačí. Žijeme totiž ve světě, kde se na nás valí ze všech stran plno rad, doporučení a mnohdy protichůdných pokynů. Ponořila jsem se proto do studia fungování kojení a také přirozených potřeb miminek a zjišťovala, jak je co nejlépe naplnit.
Jako zooložka mám znalosti biologie, fyziologie, fungování lidského těla a přirozeného chování. Strávila jsem mnoho let pozorováním opičích a poloopičích mláďat v přírodě a také životem v jiných kulturách daleké Asie.

Při péči o své dvě děti jsem se přesvědčila, že právě kombinace odborných
znalostí fungování kojení i přirozených potřeb miminek je společně s vůlí naslouchat svému děťátku tou nejlepší zárukou pohodového a úspěšného
kojení. Své znalosti, zkušenosti a také umění napojit se na svou mateřskou intuici a svým dětičkám naslouchat předávám od té doby dál.  

 

Délka webináře: 60 minut, prostor na dotazy
Minimální množství účastníků: 5
Maximální množství účastníků: 15
Forma webináře: živý (interaktivní)

Cena webináře: 190 Kč (platba musí přijít na účet nejpozději do 8:30 hodin v den webináře, případně nám stačí poslat potvrzení o zaplacení)

Po kliknutí na ZÚČASTNIT SE vám přijde AUTOMATICKÝ E-MAIL s pokyny k platbě a dalšími informacemi - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

 

                                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů