Soutěž o kompletní set Lucky Swim pro mořské víly

zobrazeno 2837×

Vloženo: 4. 7. 2022 12.34

Probíhá od 11. 7. 2022, 9:00 do 21. 7. 2022, 22:00

Mermaiding, plavání s monoploutví v obleku mořské víly nebo mořského prince, patří mezi sportovní aktivity, při kterých se rozvíjí plavecké dovednosti, fyzická kondice i všestranná pohybová zdatnost dětí. Děti napodobují přirozený pohyb delfína, uplavou více, lépe splynou s vodou a stráví v ní delší dobu. Sportují, aniž by to braly jako sport. Mermaiding totiž není jen sport – je to zábavný zdravý pohyb, ze kterého mají děti radost a těší se na něj.

Soutež byla již ukončena

Vše potřebné pro mermaiding nabízí česká firma Lucky Swim, která vyrábí kromě plavek, obleků a monoploutví pro mořské víly a mořské prince také relaxační deky ve tvaru ploutve mořské víly, tematické osušky nebo legíny s nanostříbrem.

Za pozornost stojí mimo jiné monoploutve značky Lucky Swim, které dokonale padnou a splynou s tělem. K dolním končetinám se uchycují pomocí botiček z příjemného, pevného a zároveň pružného neoprenu. Botičky mají pásek na utažení kolem kotníků (jako sandálek), který se dá upravit a individuálně přizpůsobit noze tak, aby pevně držel a přitom nedřel. Díky tomu a díky připevnění nohou k monoploutvi celou plochou chodidla může plavec ovládat monoploutev bez sebemenších potíží a provádět plynulý pohyb, při kterém nedochází k přetížení pohybového aparátu, ale naopak ke zdravému posílení středu těla.

Aby měli mořské víly a mořští princové kde trénovat, pořádá Lucky Swim také jednorázové lekce mermaidingu, kurzy mermaidingu, letní příměstské tábory a Mermaid Camp na Krétě. Více na stránkách Lucky Swim.

Přečtěte si také náš článek o mermaidingu: Sport i pro děti, které sportovat nechtějí

Chtěli byste to nechat děti taky zkusit? Nebo už jste vyzkoušeli a bavilo je to? Chtěli byste pro ně vlastní vybavení? V tom případě je tahle soutěž přesně pro Vás! Výhrou totiž je kompletní set Lucky Swim pro mořské víly dle vlastního výběru.

 

Soutěžní otázka: Je součástí kompletního setu pro mermaiding také monoploutev?

 

VÝHERCE:

 

Anna Pytlíková (parakeet)

Soutěž byla ukončena, nelze se ji tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla soutěže:

Máte dotaz k soutěžím? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů