Domácí veka

zobrazeno 1061×

Vložil(a): vivianr, 27. 8. 2016 11.30

Bez mléka a mléčných výrobků 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

hladká mouka
400 g
žitná mouka
50 g
celozrnná mouka
50 g
sušené droždí
1 ks
vlažná voda
270 ml
sůl
1,5 lžíce
olej
50 g

ze surovin zpracujeme těsto, které necháme půl hodiny vykynout. poté tvarujeme veku a pečeme na 180 dokud nebude mít hezkou kůrku.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (19 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Trendyterka

Trendyterka, 18. 9. 2019, 11.00

Receptů na domácí pečivo není nikdy dost

Bar.Ca., 25. 8. 2019, 16.32

domácí pečivo je vždycky nejlepší.

Žofinka

Žofinka, 3. 11. 2018, 19.50

jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

vaniilla, 30. 10. 2017, 11.42

Chystám se zkusit. Jen bez celozrnné mouky, tu bohužel nemůžu.

vaniilla, 29. 10. 2017, 15.27

Chystám se zkusit. Jen bez celozrnné mouky, tu bohužel nemůžu.

iva.t

iva.t, 4. 4. 2017, 10.36

Zkoušela jsem a moc se mi to nepovedlo.

Mygara

Mygara, 23. 3. 2017, 14.22

s celozrnnou moukou, to je výborné

annahb, 20. 3. 2017, 12.01

bezva veku jsem ještě nikdy nezkoušela tak už je asi na čase

Aliisha

Aliisha, 28. 12. 2016, 17.16

Domácí veka s domácím vlašákem je nejlepší kombinace.

Jamu, 22. 12. 2016, 5.11

Vypada bezvadně

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací