Těsto na pizzu
Vložil(a): L.janicka.l, 5. 1. 2017 20.34
suroviny na těsto dobře propracujeme, a vypracujeme vláčné těsto, které rozdělíme na 3 díly a necháme kynout, nejlépe 2 hodiny.
Po vykynutí roztahujeme rukama těsto až je silné asi tak 1 mm, jeden díl lze roztáhnout až do průměru 32 cm. je důležité aby bylo těsto po okrajích trošku vyšší.
Na pizzu si dame vše co máme rádi v obyčejne troubě pečeme při 250 °C 7 - 10 minut
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Tak toto těsto určitě budeme muset vyzkoušet. Nejlepší na tom ale všem je to, že mi manžel nedávno z této stránky zde - https://www.atfornax.cz/k:477/hnetace-testa/ sehnal super hnětač těsta, takže já teď pojedu o stošest u toho pečení a budu péct jako za mlada :DDD
Trendyterka, 18. 9. 2019, 8.03
Prima. Klasické těsto na pizzu
Žofinka, 10. 10. 2018, 8.52
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
dadinkamaminka, 15. 5. 2017, 18.18
Super zkusím
iva.t, 4. 4. 2017, 10.39
Moc díky za typ. také podle něj vyzkouším udělat pizzu