Cizrnové karbanátky
Vložil(a): Jana V., 8. 2. 2015 14.08
Cizrnu si namočíme večer předem. Druhý den ji uvaříme doměkka. Poté ji necháme vychladnout a vložíme ji do mixéru spolu se stroužky česneku, pokrájenou cibulí, libečkem, solí a citronovou šťávou a nahrubo nameleme. Do vzniklé směsi přisypeme kmín a majoránku. Zahustíme dle potřeby moukou. Na pánvičce necháme rozpálit olej a ze směsi tvoříme vyšší placky, které necháme dozlatova osmažit. Jako přílohu doporučuji brambory nebo v teplejších dnech jen studený zeleninový salát. K dochucení je možné servírovat i jogurtový dip.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (26 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 27. 1. 2019, 14.25
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 6. 11. 2018, 21.32
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Aliisha, 19. 1. 2017, 21.03
Z cizrny moc nevařím. Tohle mě však láká.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 6.30
super

petrao, 27. 5. 2016, 16.44
Takový český falafel