Bílé fazole s listovým špenátem a žampiony
Vložil(a): Jana82, 17. 9. 2016 20.01
-
Bílé fazole přes noc namočíme a druhý den uvaříme v čerstvé vodě doměkka (v obyčejném hrnci to trvá asi hodinu a půl, v tlakovém 40 min).
-
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme zcezené žampiony a pokrájený špenát a podusíme pod pokličkou asi 5 minut.
-
Poté přidáme uvařené bílé fazole, osolíme, opepříme a společně ještě 5 minut dusíme. Na závěr zjemníme rostlinnou smetanou a podle potřeby dochutíme.
Podáváme s rýží.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 27. 11. 2018, 11.58
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 29. 10. 2018, 6.01
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 30. 1. 2018, 10.40
spojení se špenátem je zajímavé

Aliisha, 22. 1. 2017, 21.08
Snědla bych to i bez té rýže
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 7.20
vyzkouším vypada to moc dobre

nikihiphop, 2. 11. 2016, 22.28
s bílými fazolkami jsem ještě nic nejedla, ale dost dobrá kombinace

jitka46, 21. 9. 2016, 21.57
všechno co máme rádi je tu pohromadě

Katka, 19. 9. 2016, 11.37
Ta rýže mi tam přijde navíc. Jinak zajímavá variace na fazole.

jitkamety, 18. 9. 2016, 9.02
Mnam nekdy musim vyzkouset