Odličovací voda

zobrazeno 99×

Vložil(a): Anonymní, 21. 1. 2019 16.17

Na dotaz odpovídá Jana Coufalová (janacoufalova)

Dobrý den, často mám ječné zrno v oku. Mám podezření, že se mi tam tvoří právě kvůli nevhodně zvoleným přípravkům, které slouží k odličování. Mohla byste mi prosím doporučit, které přípravky používat, abych ječnému zrnu předcházela?
Děkuji za odpověď.

Sdílejte:   | 
0

Máte dotaz na odborníka z této poradny? Zeptejte se

janacoufalova , 24. 1. 2019, 20.01

Dobrý večer, děkuji za Váš dotaz. Pokud byste mi mohla napsat, co konkrétně používáte a jakým způsobem se odličujete, budu moc ráda. Při výskytu ječného zrna či jeho častějším výskytu je velmi důležité dbát na hygienu v oblasti obličeje. Prevencí a důležitým rituálem každodenní péče o krásu i zdravou pleť je odličování ráno, jakmile vstanete a večer před spaním. Jako první bych doporučila tampónky na odličování v BIO kvalitě, které jsou jemnější a hlavně nejsou bělené. /Organyc - odličovací tampóny/. Ve Vašem případě bych raději používala tyto jednorázové než konjac či jiné pěnové houbičky. Na odličování bych Vám doporučila Inlight/makeup remover/ na odličování pleti a očí, který je vhodný na citlivou pleť a oči. Obsahuje zelený čaj, výtažek z hroznových jadérek a výtažek z mrkve. S pozdravem, Jana

Anonymní

Anonymní , 25. 1. 2019, 12.26

Dobrý den, nyní zkouším používat odličovací vodu Ziaja. Přijde mi, že oko není tolik zarudlé. Odličuji se však pouze večer.

janacoufalova , 25. 1. 2019, 19.00

Dobrý večer, jsem moc ráda, že se Vám stav oka zlepšil, je potřeba dbát velmi na kvalitu a čistotu produktu. Pokud se budete chtít zaměřit na kontrolu složení, doporučuji se podívat na https://www.slozeni-kosmetiky.cz/. Pokud se týká doporučení, určitě bych se zaměřila na značky Inlight, Mylo, Dulcia, Dr.Hauschka, SoBio, Jonzac, Havlíkova přírodní Apotéka. S láskou a péčí k ženské kráse, Jana

Pro přidání dotazu je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

© 2013 - 2019 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací