Kolik času trávíte v zimě s dětmi venku?
Vložil(a): Alexandra, 22. 11. 2015 12.04
Maminky, trávíte s dětmi v zimě venku hodně času? Kolik? Zachumláte sebe i je a vyrazíte i na několikahodinovou procházku ven? Jak často? Nebo jste radši v teplíčku doma a hrajete si? (na fotce z loňska blbneme s kamarádkou, dětem čouhal jen nos) :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
lucie25987, 24. 2. 2023, 6.20
Já každý den minimálně hodinu . Synovi je rok a tři měsíce a už krásně chodí, tak chodíme odpoledne, když se vyspí, na procházku . Někdy to stihneme i dopoledne. Koupila jsem mu kvalitní zimní kombinézu z tamaiti.cz/detske-a-kojenecke-kombinezy-z-biobavlny-a-recyklovaneho-polyesteru/ a když už ťape, tak se zahřeje. Hlavně než někam dojdeme, tak je to doba .
Mygara, 22. 1. 2018, 10.46
já trávila docela dost, jen když bylo náledí, tak jsem se trochu bála
k.o.r.i.n.e.k, 10. 12. 2016, 19.36
J8 chtěla chodit na dlouhé procházky ale syn nám to začal bojkotovat a hrozně brečí, že chce domů
Fuga, 28. 11. 2016, 19.46
ven chodíme často, ale max na 2 hodiny, pokud je opravdu zima. Dvakrát jsme to přepískli a malý měl 3 dny teplotu, ale jinak nic
Petra Schoberová, 19. 12. 2015, 7.06
Tak pro nás je to taky první zima s malým bývám venku většinou spíše dopoledne a tak cca 2-3 hodinky, podle toho kam jdeme .. Když je velká zima tak max hodku, ten malej nezbeda stejně v kočárku nevydrží, začne sebou šít a být protiva... Jakmile dojdeme domu a dám ho do jeho hračkářství je spokojený
Snažím se s dětmi chodit ven i v zimě. Pořádně se oblečeme a vyrazíme. Ale ne na dlouho, když je velká zima, jdeme třeba jen na hodinku. S kočárkem to nechci víc riskovat. Horší, když se staršímu synovi zalíbí na bobech, to je pak na tři hodinky hned a mamka mrzne )) ale když mu to udělá radost, tak to musím překousnout
rennfri, 29. 11. 2015, 22.05
S náma je to letos horší, končím 8. měsíc těhotenství a jsem teď neskutečně utahaná takže venčení staršího už moc nezvládám. Nicméně i tak se snažím dopoledne aspoň párkrát do týdne vyrazit, obvykle tak aspoň na hodinu-hodinu a půl (odpoledne ho bere muž 3x týdně na cvíčo takže tam už to neřeším)