Znáte kreativní a výukovou hračku Drumben?

zobrazeno 2395×

Vložil(a): Alexandra, 4. 6. 2016 7.04

Maminky, znáte DRUMBEN? Jedná se o kreativní a výukovou, víceúčelovou hračku a designový doplňek domácnosti v jednom :) Nás tato třídílná sada stohovatelných taburetů Drumben Kids velmi zaujala, tak jsme se rozhodly domluvit ji pro vás do souteže (soutež probíhá 4.6.2016 - více v kategorii Soutěže - týDEN dětí) + k tomu ještě vouchery na nákup na www.drumben.cz. Drumben podporují kreativitu, prostorovou představivost, jemnou i hrubou motoriku, rozvíjejí rytmické schopnosti (lze je využít také jako rytmický nástroj). Tyto taburety do dětského pokoje vybízí ke kreativnímu tvoření, pokoj ozdobí a lze jej využít na mnoho způsobů včetně úložného prostoru. Základem pro výrobu je recyklovaný papír a březová překližka. Aby vyhrály opravdu ty z vás, které Drumben opravdu ocení, bude výherce vybírat porota složená z nás a zástupců Drumben. Napište nám sem do této diskuze, co se vám na této kreativní a výukové hračce a zároveň doplňku domácnosti líbí a PROČ byste jej chtěly mít doma. :) Vybereme tři výherkyně - viz pravidla soutěže.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara

Mygara, 10. 12. 2017, 7.24

to neznám, ale vypadá to zajímavě a doma musí být pak hodně veselo )

baru86

baru86, 31. 5. 2017, 19.39

Velmi zajímavé, chytré!

Jana35

Jana35, 4. 6. 2016, 21.14

Muj 3,5 lety syn miluje hudebni nastroje, zejmena ruzne druhy bubnu. Vzhledem k tomu, ze jsem omezena jak prostorove, tak financne, jeho touhu po vetsich bubnech uspokojuje kybl a krabice Vim, ze by sadu Drumben vyuzil na 110%. Prvne by bubnoval, pak by je zkousel sestavovat do sebe, na sebe, sedel by na nich, urcite by z nich bylo i parkoviste na auta nebo tunel pro masinky a ve finale zase bubnovani Predpokladam, ze by nasel minimalne dalsich deset zpusobu vyuziti, ktere me jako dospelaka nenapadnou. Ja vidim uzasnou neplastovou hracku a pomucku, ktera setri misto. A ten lehky uklid!

Zuzka Čtvrtečková, 4. 6. 2016, 20.45

Slyším to poprvé. Líbí se mi všestrannost a určíte by si s nim děti pohrály.

Dida, 4. 6. 2016, 20.28

Neznala jsem, tak jsem zagooglila: https://www.google.cz/search?q=drumben&biw=1518&bih=691&tbm=isch&tbo=u&source =univ&sa=X&ved=0ahUKEwj8nfaS_Y7NAhXKOBQKHWqRCV0QsAQIIA&dpr=0.9. No a jsem nadšena. Na prvním místě bych nejvíce ocenila možnost stohovatelnosti, ideální do našeho menšího bytu, který je "přirozeně" zavalen řadou dětských hraček. Libí se mi hlavně možnost sezení, ráda si k dcerce (2,5 let) při tvoření přisedám k jejímu malému stolku, takže ideální velikost, navíc tím, že jsou tři, tak přesně akorát pro nás . Vzhledem k tvoření se mi líbí i to, že si Drumbeny můžeme sami kreativně dotvořit. No a hudební nástroj? Geniální, víc není potřeba psát. A věřím, že má dcerka by vymyslela ještě další možnosti využití )))))))

savana

savana, 4. 6. 2016, 20.19

Musím říci, že jsem o tomto výrobku zatím neslyšela. To, co jsem se tady dočetla, mě zcela nadchlo. Tolik využití, navíc se mi líbí, že se neřeší to, jestli je doma chlapeček nebo holčička. Je to pro obě pohlaví. To se mi moc líbí. Lehké, jednoduché, omyvatelné, to jsou přednosti na které já slyším. To, jak si s tím děti vyhrají, to je už na jejich fantazii. Já mám vyzkoušeno, že ty nejjednodušší hračky nebo předměty určené k hraní pro děti, bývají ty nejlepší. Děti tyto jednoduché hračky nechávají ožívat svou fantazií, svým nápadem a tak se vlastně samy přirozeně rozvíjí. My jim k tomu jako rodiče můžeme být pouze nápomocni. Tento výrobek je opravdu geniálně vymyšlen a vytvořen. Navíc pomůže i k procvičováním páteře u nemocných dětí. A to formou hry. Ráda, velice ráda bych Drumben vyhrála, protože jeho kreativita a široký záběr využití mě jednoduše dostaly.

Lenourecek, 4. 6. 2016, 20.15

Nikdy předtím jsem o DRUMBEN neslyšela.Hrozně se mi líbí myšlenka a využití. Vzhledem k tomu, že se jako každá maminka snažím o to, aby se můj syn správně a co nejlépe rozvíjel byl by pro podporu jeho rozvoje DRUMBEN jako stvořený. U Honzíka chceme rozvíjet hudební schopnosti. Současně by mohl sloužit ke hře a k sezení v jeho pokojíčku, který budeme teprve zařizovat. Myslím že by se mu moc líbil

Pavla H., 4. 6. 2016, 19.54

Koukala jsem a pročítala, co že to ten drumben je.No nadchl mě,nebudu lhát,pro naší dračici.Ale po přečtení některých komentářů tuto výhru přenechám tam, kde je to potřeba.Je plno dětí,které to využijí a potřebují Budete mít těžké rozhodování.... Držím pěstí

Minnie, 4. 6. 2016, 19.21

Vyhledala jsem si jejich stránky a opravdu mě mile překvapilo široké využití. Dcery by se zabavily při bubnování (jak víme, hluk je nej ) a v pokojíčku by Drumben poté mohly využít na sezení. Máme malý byt takže v pokojíčku nic na sezení není. Také se mi líbí že se dají složit do sebe.

Eliška Kaiserová, 4. 6. 2016, 18.20

Kde tedy zacit drumben jsem uz vyuzivala s dcerkou,ktera se narodila ve 32.tt tehotenstvi pri rehabilitaci v nemocnici a bylo uzasne sledovat,jak dite krasne vyuziva podnety ktere mu vibrace nabizi a samozrejme mnoho dalsiho. A doma by se mi libil dcerka by se zabavila, vyradila a mohla by rozvijet dal svuj potencial,ktery ma ohromny,je to moje mala sikovna bojovnice

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů