Veletrh FOR KIDS a FOR FAMILY 2019 už brzy!

zobrazeno 1906×

Vložil(a): NikolaJ, 15. 3. 2019 18.58

Přípravy jsou v plném proudu! Veletrh FOR KIDS a FOR FAMILY se bude konat 4.4. – 7.4. 2019 v pražských Letňanech a jak už je naším zvykem, připravily jsme pro vás a vaše děti nabitý program nejen na našem stánku, ale i na workshopech v konferenčním sále. I letos se tedy máte zase na co těšit.

Jako už tradičně, i letos se zúčastníme veletrhu FOR KIDS a FOR FAMILY. Náš stánek (hala 1, sektor C) je jediné místo, kde můžete v klidu přebalit a nakojit svá miminika. Pro starší děti zajišťujeme dětský koutek, který bude nově vybaven dřevěnými interaktivními a opravdu chytrými hračkami. V konferenčním sále č.2 nebudou chybět workshopy se zajímavými ženami (a že se letos máte opravdu na co těšit!). A jak je naším dobrým zvykem, připravujeme také VELKOU SOUTĚŽ o hodnotné dárky. 

Zázemí pro vás a vaše děti

Přebalování a kojení

Na stánku vám bude k dispozici 5 přebalovacích pultů a rozšířený prostor pro kojení vašich miminek. Zdarma můžete vyzkoušet ekologické jednorázové plenky MonPeripřírodní kosmetiku Weleda, a vzorky krémpasty Zitenax. K dispozici pro vás a vaše děti budou také ohřívačky na lahve.

Zábava pro děti a relax pro maminky

I letos jsme si ve spolupráci s našimi partnery pro vás připravili několik novinek a vychytávek. Zatímco vy můžete v klidu nakojit a přebalit vaše miminko, starší děti si budou moci pohrát s  dřevěnými domečky BusyKids, které rozvíjí jemnou motoriku, tvůrčí schopnosti a logické myšlení. Dále budou k dispozici dřevěné kreslící tabulky, dřevěné kostky Cubeek, nebo unikátní kolotočka. Všechny tyto dřevěné chytré hračky nám na veletrh zapůjčí náš partner mamarket.cz. Pro děti máme také na stánku připravenou malé soutěže, ve které mohou získat balíček dobrot Sunárek od našeho partnera Hero.

Náš partner, inspirační portál Slevomat, vám přinese originální tipy na to, jak nejlépe zabavit vaše děti i nápady na skvělý výlet pro celou rodinu. Přímo na stánku si pak budete moci zakoupit voucher na zážitky. Navíc pro vás bude připraveno kolo štěstí, díky kterému můžete na vybraný voucher získat slevu, nebo si ho odnést domů úplně zadarmo. Budete se moci seznámit se s novinkou na trhu teploměrem Thermeeno (kontinuální snímač teploty s mobilní aplikací), ochutnat přírodní pastilky na podráždný krk Tantum Natura anebo si prohlédnout a osahat modelínu Jumping Clay (a v konferenčním sále si z ní navíc něco vyrobit!).

Velká soutěž o hodnotné ceny

Společně s našimi partnery pro návštěvníky veletrhu chystáme opět VELKOU SOUTĚŽ o hodnotné ceny. Více se o soutěži a výhrách už brzy dozvíte v kategorii SOUTĚŽE. Ale pozor! Pouze na veletrhu získáte HESLO do soutěže!

Workshopy na zajímavá témata

V rámci veletrhu pro vás připravujeme též sérii workshopů na témata, která jsou nám blízká. Program bude nabitý a témata letos zcela nová! Věnovat se budeme Zero waste - bezodpadové domácnosti s naším partnerem Bamboolik. Těhulkám poradí Petra Sovová, předsedkyně Hnutí za aktivní mateřství, Jak si vybrat porodnici, Bondigu se bude věnovat spoluautorka knihy Bonding - porodní radost Ivana Anatlová, a Jak na šťastné šestinedělí poradí Lucie Ambrožová, certifikovaná poporodní dula. Ujít si nenechte ani Seznámení s technikami Hypnoporodu a Gravidjógou s Kateřinou Plzákovou a Petrou Zavadilovou.

A aby toho nebylo málo, v sobotu se na vás bude těšit také Eva Kiedroňová, odbornice na vývoj dítěte v souladu s jeho přirozenými potřebami a psychmotorickou vyspělostí, představitelka Baby clubu Kenny, která si pro vás připravila workshop na téma Úspěch a inteligence začínají v peřince. A v neděli se můžete těšit na její workshop Krok po kroku do jednoho roku.

Pro velký úspěch i tentokrát budeme mít workshopy pro děti Hravé tvoření s modelínou Jumping Clay! Můžete si tak s dětmi přijít vymodelovat originální hopíky, zvířátka, figurky, magnetky či ozdobit sponečky z jedinečné, 100% zdravotně nezávadné modelíny. Svá veledíla si pak odnesete s sebou domů.

Časový harmonogram brzy najdete na našem facebooku, dole pod tímto článkem a v kategorii Akce s dětmi.

Vstupenky zdarma získáte v našem VĚRNOSTNÍM PROGRAMU za 20 pampelišek!

 

Tak se stavte, my už se na vás zase moc těšíme! Vaše maminky z ProMaminky.cz :)

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
1

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.41

Letos škoda to nebude,tak snad příště.

Aneta Jiřičná Bendiková, 30. 12. 2020, 11.54

snad tuto akci,někdy uděláte i v Ostravě

Romanka40, 30. 11. 2019, 19.31

Udelejte to i jinde nez v Praze

Lipi4, 7. 4. 2019, 14.26

Bylo to super jako vždy

VaJána, 28. 3. 2019, 13.41

Budeme se muset někdy vypravit

editak, 26. 3. 2019, 16.17

už máme lístky a moc se na vás zase těšíme

Anezzka, 26. 3. 2019, 15.02

Zni to lakave...

Zlata1, 25. 3. 2019, 19.25

Super uz se moc tesime..

Žofinka

Žofinka, 22. 3. 2019, 12.32

Také si říkám, že bych vyrazila

Teryk92, 20. 3. 2019, 20.53

Syn je ještě hodně malinký ale až nám povyroste tak se určitě zase pojedeme podívat.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů