Strollering® - Středeční cvičení pro maminky

zobrazeno 3164×

Vložil(a): NikolaJ, 5. 10. 2020 21.25

Probíhá od 14. 10. 2020, 9:00 do 4. 11. 2020, 10:00

Strollering® - Mateřská v pohybu si pro vás pod vedením lektorky Šárky Gregorovič připravil intenzivní 4 týdenní kurz (každou středu), který vás i doma za přítomnosti vašich dětiček, dostane do formy. Čeká vás krátké zahřátí a intenzivní posilování na problematické partie. Online cvičení z domova nejen pro maminky, ale pro všechny ženy, které chtějí formovat svou postavu, věnovat se samy sobě, cítit se krásně.

Webinář byl již ukončen

Kdo povede webinář:
Šárka Gregorovič - lektorka Strolleringu®

Celý život jsem zvyklá cvičit a hýbat se. Ke sportu vedu díky Strolleringu i mého devítiměsíčního syna. Kromě cvičení je mojí velkou vášní tanec, konkrétně salsa. 

Podrobněji o webináři:

Strollering® je outdoorové cvičení na čerstvém vzduchu, jehož základem je sportovní dynamická chůze s kočárkem, která je odborníky považována za nejpřirozenější a nejefektivnější druh pohybu a o to více právě pro maminky po porodu. Strollering® však není jen cvičení s kočárky venku na čestvém vzduchu. Jsou to také indoor cvičení, online cvičení a programy nejen pro maminky, ale pro všechny ženy, které chtějí formovat svou postavu, věnovat se samy sobě, cítit se krásně.

Tento intezivní kurz trvá 4 týdny (cvičit budeme každý týden ve středu). Každá lekce bude trvat 45-60 minut a každá lekce bude zaměřena na problémové partie našich těl. Některé lekce mohou být zaměřeny jen na jednu či dvě části těla, některé komplexně a procvičíte vše.

Cílem celého kurzu je, aby si maminky zacvičily v pohodlí svého domova, i třeba za přítomností svých dětí, užily si a vychutnaly si svých pár minut, kdy se budou věnovat samy sobě a svému tělu. Budeme společně formovat a zpevňovat naše těla a na konci nás za naše úsilí čeká odměna. Báječný pohled do zrcadla na sebe samotné 😊

 

Cena webináře: Cena za všechny 4 lekce je 320 Kč (platba musí přijít na náš účet do 7:30h ráno v den konání webináře, nebo nám stačí poslat potvrzení o zaplacení).

Pokud se Vám některý termín nehodí, nebo začnete až v průběhu, nevadí, zaplatíte částku 90 Kč za jednotlivou lekci. Instrukce k platbě Vám přijdou do e-mailu po kliknutí na tlačítko ZÚČASTNIT SE - prosím, hlídejte si i složku SPAM a PROMOAKCE. Občas tam autom. maily padají. Díky.

TIP: Přejete si cvičení ještě intenzivnější? Zacvičte si s námi i v sobotu v 15:00 hod., kdy kurz vede Martina Lorencová!

 

Délka webináře: 45 – 60 minut

Minimální množství účastníků: 3
Maximální množství účastníků: 50
Forma lekce: živá (interaktivní)

Termíny lekcí:

1. lekce - 14.10. od 9:00 do 10:00 hodin

2. lekce -  21.10. od 9:00 do 10:00 hodin

3. lekce - 28.10. od 9:00 do 10:00 hodin

4. lekce - 4.11. od 9:00 do 10:00 hodin

                                                 ! PŘEHLED DALŠÍCH AKTUÁLNÍCH WEBINÁŘŮ !

Webinář byl ukončen, nelze se ho tedy již zúčastnit.

Sdílejte:   | 
0
 Rozbalit  Sbalit

Pravidla webináře:

Máte dotaz k webinářům? Napište nám.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů