Srnčí ragú

zobrazeno 1160×

Vložil(a): marqueta, 7. 2. 2017 20.25

Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

srnčí maso
1/2 kg
máslo
5 dkg
pokrájená kořenová zelenina
3 lžíce
malá cibule
1 ks
sůl
1 množství dle chuti
celý pepř
3 ks
nové koření
2 ks
kuličky jalovce
2 ks
kousek bobkového listu
1 ks
tymián
1 špetka
polohrubé mouky
1 lžíce
červené víno
60 ml
cukr
1 množství dle chuti

Na másle nebo tuku osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené odblaněné maso a osolíme. Dusíme bez podlití, až se zelenina trochu osmaží. Pak přilijeme vodu nebo vývar, přidáme koření a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, upražíme a podlijeme. Povaříme a přidáme do ní maso. Můžeme přidat trochu citronové šťávy, popřípadě přisladíme a přidáme víno. Jako přílohy můžeme podávat těstoviny, noky nebo knedlíky. 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27

mikka27, 25. 11. 2020, 14.40

Srnčí jsem jedla jednou. Bylo vynikající.

Mygara

Mygara, 15. 12. 2018, 21.47

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 30. 9. 2018, 13.14

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 7. 1. 2018, 4.58

Ragú mám moc ráda, ještě toho srnce😊

Petra Schoberová, 24. 8. 2017, 13.30

miluji srnčí jen se mi spatne shaní

annahb, 15. 2. 2017, 8.42

Srnčí mám moc ráda,ale raději mám kančí.To je dobrota

k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.16

Jak já bych si dala srnčí maso

Mildret, 8. 2. 2017, 13.47

Vypadá úžasně. jen to srnčí maso není tak moc dostupné

k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.16

Je to škoda a když už je, tak ta cena je vysoká

Markéta Adamcová (marqueta)

marqueta, 10. 2. 2017, 22.00

Když kupuju maso od myslivců, stojí mě stejně jako hovězí. Ale pravda, že ne každý má možnost ho takhle koupit a kolik se pohybuje cena zvěřiny v obchodě vůbec nevím.

k.o.r.i.n.e.k, 10. 2. 2017, 22.19

Tak já mám v mrazáku domácí hovězí, ale zvěřinu právě nemám možnost

annahb, 15. 2. 2017, 8.40

Také zvěřinu kupuju od myslivců.V obchodě jsem snad ani zvěřinu neviděla

patricia077

patricia077, 8. 2. 2017, 9.54

Já bohužel zvěřinu nejím

Adelinka, 8. 2. 2017, 9.19

mám ráda ragú tohoto typu, dělala jsem tak kančí

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací