Štrůdl - jablka, tvaroh, mák, ořechy, banány...

sledováno 1× zobrazeno 706×

Vložil(a): szendrejka, 28. 1. 2016 20.08

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Listové těsto
1 ks
Hnědý cukr
3-4 lžíce
Jablka
2 ks
Rozinky
1 hrst
Kokos
3-4 lžíce
Skořice
- množství dle chuti
Vajíčko na pomazání
1 ks

Co do listového těsta dáte, je jenom na vás :)

U nás jde cokoli a dokonce i banány :)

Tyhle dva jsem dělala jablkový a makový se švestkama. Tam místo posypáním kokosem dávám strouhanku. 

Jinak se fantazii meze nekladou :)

Myslím si, že snad ani neexistuje ten správný recept, u nás v rodině to bylo vždy co dům dal a co nám chutnalo.

Těsto rozválejte, pokud nemáte to zatočené, které jenom rozmotáte, posypte ho strouhaným kokosem, přidejte jablka na kostičky, hrst rozinek, cukr dle chutě. Než ho zamotáte, potřete okraje rozšlehaným vajíčkem, zatočte a celý potřete vajíčkem. Takhle lépe drží pohromadě. 

 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 24. 11. 2019, 13.05

moc dobré

Žofinka

Žofinka, 15. 1. 2019, 15.21

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 18. 11. 2018, 15.10

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

vendy.z, 21. 12. 2017, 14.41

tedy, to je ovoce

Fuga

Fuga, 23. 4. 2017, 7.06

listové těsto se dá naplnit opravdu čímkoliv

Kikinka30, 21. 4. 2017, 6.37

Mame dneska k snidani s makem

Zdeňka S., 10. 4. 2017, 9.22

Miluju záviny s čímkoliv i slané

Aliisha

Aliisha, 17. 1. 2017, 14.58

Já nejraději klasiku. Jablka, skořice a oříšky

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 22.12

dobrotka

nikihiphop

nikihiphop, 12. 3. 2016, 18.48

Dělám velmi často ale bez ořechů a pouze s jablky

© 2013 - 2019 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací