Sterilovaný hrášek

zobrazeno 527×

Vložil(a): Zdeňka S., 21. 8. 2020 15.06

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Hrášek
1 množství dle chuti
Voda
1 litr
Sůl
10 g
Cukr
20 g
Hrášek vyloupeme a krátce povaříme ve vroucí vodě, poté ihned schladíme. Naplníme do skleniček a zalejeme nálevem. Sterilujeme 45 minut při 100 stupních. Necháme vychladnout a druhý den sterilujeme znovu cca 15minut.
Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (21 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

danuse11, 4. 3. 2021, 11.52

moc krásný je,musíme vyzkoušet

70dandule70, 23. 2. 2021, 22.48

moc dobrý je,jen nezbývá vždy ho skoro všechen sníme

simsim, 7. 1. 2021, 23.54

Každý rok máme zasazený hrášek na zahradě, ale když se na něj dostanou děti, tak už není co zavařovat, ani zamrazovat.

VaJána, 1. 12. 2020, 12.14

Teď se bude hodit do salátů

mikjana, 19. 11. 2020, 11.54

Dělávám skoro každý rok.

Sarka6, 9. 11. 2020, 18.02

Zkusím

WeruskaSK

WeruskaSK, 9. 10. 2020, 10.37

skoda ze nam hrasok znicil jeden chrobak, do skoro kazdeho hrasku napichol vajicko, musela som kontrolovat gulicku po gulicke, skoro vsetko islo do kosa, tak nebolo co mrazit anu sterilizovat

danuse11, 4. 10. 2020, 12.51

moc dobrý

Kamila.brodska, 24. 9. 2020, 5.28

Možná zkusím 🤩

Jiřina Horáková, 11. 9. 2020, 10.14

Nemám dobré zkušenosti se zavařováním hrášku. Dávám ho raději do mrazáku.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací