Sterilovaný hrášek

zobrazeno 2507×

Vložil(a): Zdeňka S., 21. 8. 2020 15.06

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Hrášek
1 množství dle chuti
Voda
1 litr
Sůl
10 g
Cukr
20 g
Hrášek vyloupeme a krátce povaříme ve vroucí vodě, poté ihned schladíme. Naplníme do skleniček a zalejeme nálevem. Sterilujeme 45 minut při 100 stupních. Necháme vychladnout a druhý den sterilujeme znovu cca 15minut.
Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (27 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jjirinka, 28. 11. 2022, 17.36

Tak hrášek jsem nikdy nezavařovala , dávám přebytky zmrazit

Janulinka, 27. 8. 2022, 22.28

Tak u nás se bohužel vsechen hrášek sní co sklidíme . Ale jinak dobrý recept

V007A, 2. 6. 2022, 6.45

Ty jo, to máte úrodu. My máme vždycky tak na polívku jednu, to co vypěstujeme.

kupča, 28. 11. 2021, 16.03

Šikovný recept, ale stejně mám nejraději hrášek přímo ze zehrádky.

annahb, 27. 11. 2021, 15.10

to se hodí hrášek máme rádi

Evanessa, 16. 11. 2021, 21.36

Ještě jsem nezkoušela.

danuse11, 4. 3. 2021, 11.52

moc krásný je,musíme vyzkoušet

70dandule70, 23. 2. 2021, 22.48

moc dobrý je,jen nezbývá vždy ho skoro všechen sníme

simsim, 7. 1. 2021, 23.54

Každý rok máme zasazený hrášek na zahradě, ale když se na něj dostanou děti, tak už není co zavařovat, ani zamrazovat.

VaJána, 1. 12. 2020, 12.14

Teď se bude hodit do salátů

© 2013 - 2023 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací