Namočené vločky - fermentovaná snídaně

zobrazeno 861×

Vložil(a): szendrejka, 16. 1. 2018 21.26

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

jemné ovesné vločky
100 g
Rozinky
4 lžíce
Semínka(slunečnicové, dýňové, konopné, lněné, ap.)
2 lžíce
Vlašské ořechy
1 hrst
Studená voda
250 ml

Vločky smícháme se semínky, rozinkami, ořechy či mandlemi a zalijeme studenou vodou a necháme nejlépe přes noc v kuchyni přikryté. Zkoušejte své kombinace chutí. Dala jsem i lněné semínko rozdrcené v hmoždíři. 

Ráno máte hotovou snídani 😉

Díky fermentačním procesům jsou vločky daleko líp stravitelné 😉

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (21 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27

mikka27, 21. 5. 2020, 13.48

Přidala bych si ovoce nebo med

jitka46

jitka46, 18. 5. 2020, 0.00

Tady nevím, jestli bych se úplně najedla ale zajímavé.

Trendyterka

Trendyterka, 26. 8. 2019, 14.40

Tohle je jídlo které miluju

Sarka6, 3. 2. 2019, 18.04

Zkusím

Mygara

Mygara, 6. 1. 2019, 15.34

Výborné, také musím vyzkoušet

Gustawka, 29. 10. 2018, 16.40

vločky si dělám každý den na snídani

WeruskaSK

WeruskaSK, 22. 8. 2018, 23.13

a nechuti to kyslo? zmeni fermentaciu chut? nie je to potom ako kasa?

Žofinka

Žofinka, 5. 8. 2018, 6.38

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 30. 5. 2018, 18.00

Také půjdu zadělat takové snídaně miluji.

editak, 7. 2. 2018, 9.21

tak jsem vyzkoušela ...a kupodivu ..moc dobré, takže dnes večer zase připravím. Díky za tip

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací