Mátový sirup
Mátu si nasekáme nebo nakrájíme, zalijeme vodou, aby byla ponořená (proto záměrně nepíšu množství). Přidáme na kolečka citrón a přivedeme k varu. Odstavíme a necháme do druhého dne. Pak "vyždímáme" a scedíme, přidáme cukr (dávala jsem na 2,5 litru tekutiny necelé kilo cukru), přidáme špetku kyseliny citrónové a vaříme, dokud nemáme tu správnou hustotu sirupu ;)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK, 13. 3. 2021, 14.44
vyborny tip, matu pestujem ale nikdy neviem co s nou

Trendyterka, 26. 8. 2019, 23.57
Moc dobrý

Žofinka, 11. 1. 2019, 21.30
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Aliisha, 29. 12. 2016, 22.05
Do "mochita" ideální
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 21.05
moc dobré

Fuga, 5. 12. 2016, 20.15
výborná inspirace