Mátový sirup

zobrazeno 421×

Vložil(a): szendrejka, 14. 6. 2016 20.28

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Máta
- množství dle chuti
Cukr
- množství dle chuti
Citrón
- množství dle chuti
Kyselina citrónová
- špetka

Mátu si nasekáme nebo nakrájíme, zalijeme vodou, aby byla ponořená (proto záměrně nepíšu množství). Přidáme na kolečka citrón a přivedeme k varu. Odstavíme a necháme do druhého dne. Pak "vyždímáme" a scedíme, přidáme cukr (dávala jsem na 2,5 litru tekutiny necelé kilo cukru), přidáme špetku kyseliny citrónové a vaříme, dokud nemáme tu správnou hustotu sirupu ;)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

annahb, 20. 3. 2017, 8.43

to musí být dobrý syrup

Aliisha

Aliisha, 29. 12. 2016, 22.05

Do "mochita" ideální

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 21.05

moc dobré

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 20.15

výborná inspirace

Sooňaa, 18. 11. 2016, 0.27

Jak dlouho.prosim vydrzi? Konecne vim co s matou,ktera.roste jak plevel na zahrade

Zdeňka S., 13. 8. 2016, 23.56

Ten nám dělala maminka

Pavla33, 10. 7. 2016, 2.58

máta je perfektní v léte, mam ji moc ráda

porsche, 17. 6. 2016, 7.56

Prave jsem naplnila do sklenic a rovnou ochutnala,je vyborny!

Blankasiro, 15. 6. 2016, 20.41

Do čeho pak používáte? jen jako šťávu nebo i nějaké léčebné účinky?

benca, 15. 6. 2016, 20.02

ja lubim matovy caj so zazvorom

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací