Lečo-polotovar na zimu 😉

zobrazeno 135×

Vložil(a): szendrejka, 26. 8. 2017 11.57

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

Paprika
- množství dle chuti
Rajčata
- množství dle chuti
Sádlo nebo olej
- množství dle chuti

Do hrnce dáme na dno sádlo. Přidáme nakrájenou papriku, chvíli podusíme a přidáme nakrájená rajčata. Povaříme a nandáváme do sklenic. Zavíčkujeme a zavařujeme na 80 stupňů asi 20 min. 

Nedávám ani sůl ani cibuli jako je ve spoustě receptů. Cibuli mám raději když se přidává za čerstva (když už dělám finálně lečo i s vajíčkem a sůl taky).

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 24. 12. 2017, 1.12

Já tam cibuli také nedávám😊

k.o.r.i.n.e.k, 4. 9. 2017, 9.15

Já se letos rozhodla raději pro zmražené tak uvidím co je lepší

Mildret, 28. 8. 2017, 17.09

Nejlepší lečo jaké jsem kdy jedla dělala známá z čerstvé zeleniny. Tyhle zavařované moc nemusím

k.o.r.i.n.e.k, 4. 9. 2017, 9.15

Já letos mrazila papriky i rajčata a zkusím lečo z toho

Aliisha

Aliisha, 27. 8. 2017, 12.02

Dostáváme od tchýně. Je to dobrota

L.janicka.l, 27. 8. 2017, 11.45

Uz mam take hotovo, delam na oleji s cibuli a kdyz je patyzon tak ho tam pristrouham, da tomu lepsi chut. Teta tam zase pridava lilek. Dam spetku soli a trosku kari

Zdeňka S., 26. 8. 2017, 19.44

Taky jsem teď zavařovala pár sklenic a máte pravdu, nad domácí prostě není

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací