Jitrocelový sirup

sledováno 2× zobrazeno 1790×

Vložil(a): szendrejka, 6. 6. 2016 23.38

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

jitrocel
- množství dle chuti
Cukr
- množství dle chuti

Nasekanou bylinu prokládáme s cukrem a necháme na slunném místě, dokud se nerozpustí cukr. Podobně můžeme použít třeba: mátu, meduňku, timián atd.....

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK

WeruskaSK, 13. 3. 2021, 14.46

a co s tym potom? ake je vyuzitie?

nancy, 18. 11. 2020, 18.00

Dobrý nápad, jen bych měla obavy, že se mi cukr nerozpustí.

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 6.49

Jesi to zabírá tak szpr

Žofinka

Žofinka, 12. 1. 2019, 7.09

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

annahb, 20. 3. 2017, 8.51

super určitě vyzkouším

Aliisha

Aliisha, 29. 12. 2016, 22.08

Na co ho pak užíváte?

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 15.15

super

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 20.12

je to zajímavý způsob

Sooňaa, 18. 11. 2016, 0.32

Teda tak.to.musi byt opravdu.teplo,aby se rozpustil. Ale vypada to krasne

kajca, 8. 6. 2016, 9.55

Nagy o tak Toto by ma nenapadlo.A ked sa cukor rozpustí,tak co s bylinkami?

szendrejka, 10. 6. 2016, 9.15

vyždímám, aby z bylinek dostala všechno a pak je dávám do kompostu - nezkoušela jsem už dál používat, myslím, že co mají, to dají do toho cukru(sirupu)

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů