Dýňová povidla

zobrazeno 1122×

Vložil(a): katuš, 5. 11. 2015 20.42

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Dýně
2 kg
kyselá jablka
500 g
cukr
500 g

Dýni oloupeme,nakrájíme na kostičky a dáme do hrnce.Přidáme asi 300 ml vody a rozvaříme.Přidáme rozvařená jablka,přisypeme cukr a můžeme přidat i pomerančovou kůru nebo trochu skorice podle vlastní chuti.Směs vaříme dokud nezhoustne.Plňme do sklenic a sterilizujeme asi 20 minut při teplotě 85 stupňů.Já všechny skleničky po vyndavání obracím aby lépe těsnili.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 7.47

To musí mít zvláštní chuť

Žofinka

Žofinka, 17. 1. 2019, 19.21

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

WeruskaSK

WeruskaSK, 22. 8. 2018, 23.26

dyna hokaido alebo aka

Mygara

Mygara, 27. 4. 2017, 13.34

tuto kombinaci jsem nezkoušela, ale může to být dobré

iva.t

iva.t, 24. 3. 2017, 20.42

Zajímavé a rozhodně vyzkouším.

annahb, 20. 3. 2017, 9.45

super povidla

Aliisha

Aliisha, 30. 12. 2016, 15.16

To vypadá velice dobře.

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 14.02

já dělám jen marmeládu, ta povidla mi nechtějí houstnout

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.42

moc dobré

Sooňaa, 18. 11. 2016, 0.55

Jde to.z.jakekoliv dyne? Mam mexickou a nevim,co s ni..

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací