Domácí sušená rajčata

zobrazeno 296×

Vložil(a): navji, 9. 2. 2018 15.54

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku více než 2 hod. složitější

Ingredience:

rajčata
1 kg
sůl
1 množství dle chuti
bylinky
2 hrst
olivový olej
300 ml
česnek
4 stroužek

rajčata nakrájíme na silnější plátky, pokud máte menší (cherry), stačí na polovic, posolíme a  usušíme v sušičce, nesmí být úplně přesušená, klademe do zavařovací láhve, prokládáme plátky česneku, bylinkami (tymiánm, šlavěj, bazalka aj.), nakonec zalijene olivovým olejem s rozmačkaným česnekem     

vydrží v lednici skoro až do léta

opravdu jsou lepší z domácích vyzrálých rajčat než z kupovaných 

 

 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 29. 10. 2018, 16.37

zatím mám dobré zkušenosti s kupovanými,takže domací jsou jasná volba

Evanessa, 15. 8. 2018, 20.13

Měla jsem zatím jen kupované, ještě jsem nezkoušela

Žofinka

Žofinka, 5. 8. 2018, 7.49

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 19. 2. 2018, 22.27

Jsou super v pomazánce. Tu bych jedlá taky pořád

snany, 18. 2. 2018, 22.28

Taky dělám

zuzkagodarova, 15. 2. 2018, 20.50

takto ich aj my robievame, sú skvelé

annahb, 13. 2. 2018, 8.30

já jsem nějak těm rajčatům nepřišla na chut

navji, 13. 2. 2018, 18.51

můj taťka je taky nemusí to je jako s olivami....

rodinka

rodinka, 12. 2. 2018, 17.43

Máme radi ale ja je kupuju,jestě jsem sama nedělala.

Fuga

Fuga, 11. 2. 2018, 7.44

já je většinou jen usuším, nemám tak velkou lednici

navji, 13. 2. 2018, 18.51

já je nemám v lednici, ale v garáži, vůbec jim neškodí, když přejdou malinko mrazem, řekla bych, že jsou pak ještě křehčí

Aliisha

Aliisha, 10. 2. 2018, 20.52

Tohle miluji. Mňam

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací