Česneková pasta

zobrazeno 2420×

Vložil(a): szendrejka, 7. 9. 2017 10.21

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

česnek
- množství dle chuti
Sůl mořská
- množství dle chuti

Jsem ráda, že se nám ho letos zase dost urodilo a takhle ho uchováváme my 😊

Česnek si oloupeme a dáme do mixéru spolu se solí. Mixujeme na hladkou pastu, naplníme do skleniček a uchováváme v lednici. Nelekněte se, ze začátku zezelená, ale barva za pár dní znovu zesvětlá a je pořád připravený k jídlu. Akorát když ho dávám do vaření, musím počítat s tím, že už tam sůl....

Tu mísu, která je na fotce jsem měla plnou česneku a měla jsem 3 sklenice pasty.

 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (24 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK

WeruskaSK, 12. 3. 2021, 22.29

wau tak to gratulujem k takej urode, nam sa cesnak nedari vypestovat

filipin21, 11. 3. 2021, 17.44

Výborné to musíme také někdy vyzkoušet.

danuse11, 2. 3. 2021, 13.18

výborný recept vypadá to moc dobře a krásně

nancy, 20. 9. 2020, 19.17

Také dělám pastu, ale i dávám oloupané stroužky do mrazáku. Když se vyndají jsou jak čerstvé.

mikka27

mikka27, 2. 8. 2020, 11.33

Ráda vyzkouším pastu.

Trendyterka

Trendyterka, 26. 8. 2019, 14.57

Tohle nikdy nepoužívám. Ani domácí ani kupovanou

Sarka6, 3. 2. 2019, 20.56

Zkusím

Mygara

Mygara, 31. 12. 2018, 15.45

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 1. 9. 2018, 13.55

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 19. 12. 2017, 18.10

To je dobrý způsob uchovávání😊

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací