Česnek ve slaném nálevu
Vložil(a): silvousek, 14. 6. 2016 12.57
Česnek oloupeme a stroužky srovnáme do malých skleniček. Zalijeme studeným solným nálevem, aby byly všechny dobře potopené.
Používáme stejným způsobem jako čerstvý česnek.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK, 13. 3. 2021, 14.44
zaujimave, a stipe potom rovnako ako cerstvy?

Trendyterka, 26. 8. 2019, 23.58
Nikdy jsem nezkoušela

Žofinka, 11. 1. 2019, 19.33
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Aliisha, 29. 12. 2016, 22.06
A jak jej pak jíte? Nemá pak slabší chuť?

silvousek, 17. 2. 2017, 14.21
přidávám normálně do vaření, nezdá se mi, že by měl slabší chuť

Aliisha, 17. 2. 2017, 20.29
ok, díky za odpověď.
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 21.06
super

Fuga, 5. 12. 2016, 20.14
já jsem jednou koupila a přišel mi slabý

silvousek, 17. 2. 2017, 14.22
přidávám normálně do vaření, nezdá se mi nijak extra slaný