Bio marmeláda
Vložil(a): slunicko, 9. 10. 2016 13.35
Všechny suroviny varim do měkka. Pasíruju přes husté síto. Pridam 350g cukru a varim za obcasneho míchání dalších 15minut. Za horka plnim do čistých a vyhratych sklenic. Otocim dnem vzhůru a necham vychladnout.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK, 12. 3. 2021, 22.36
takto to robim aj ja, ziadne zelirovacie neviem co, stara dobra klasika iba s cukrom

Trendyterka, 26. 8. 2019, 22.17
Tak to je úžasná kombinace. Ale myslím že jostu jsem ještě nikdy nechutnala .

Žofinka, 20. 10. 2018, 20.56
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

iva.t, 22. 3. 2017, 20.26
Také děláme domácí marmelády a domácí je prostě domácí!

Aliisha, 29. 12. 2016, 15.59
Josta je pro mne novinka. Kde to seženu?

Fuga, 6. 12. 2016, 8.35
mymáme také bio ovoce ze zahrady.-)