Zabíjačkový guláš

sledováno 1× zobrazeno 2721×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 18.16

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

větší cibule
5 ks
vepřové sádlo
4 lžíce
hladká mouka
1 lžíce
vepřové plecko nebo krkovička
1 kg
směs vepřových ledvin, jater a srdce
750 g
sladká paprika
2 lžička
vývar z vepřových kostí
1 litr
česnek
2 stroužek
kmín
0,5 lžička
majoránka
1 lžíce
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

1. Jemně pokrájené cibule opečte na sádle dozlatova. Přidejte mouku a po chvíli i vepřové maso nakrájené na kostky, očištěné vnitřnosti a chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Zaprašte mletou paprikou a za občasného míchání a mírného podlévání vývarem duste do poloměkka.

2. Pak zalijte vývarem, aby maso bylo potopené, osolte, opepřete, přidejte utřený česnek, kmín a majoránku. Vařte hodinu do změknutí a zhoustnutí. Podávejte s kolečky cibule a chlebem.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 28. 5. 2021, 20.46

Ten jsem naposledy jedla u babičky a vždy byl moc dobrý.

Úča, 22. 2. 2021, 23.25

Dělám, ale jinak ...peču v troubě a cibulí dávám před pečením nahoru syrovou . Je pak vynikající

simsim, 3. 1. 2021, 16.40

Zabíjačkový guláš je nejlepší.

danuse11, 2. 11. 2020, 15.05

musím udělat,vypadá to krásně a lahodně

nancy, 29. 9. 2020, 11.52

Minulý týden jsem dělala guláš z krkovičky a byl výborný

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 10.52

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Makovicka8, 15. 1. 2019, 19.34

Mnam hladna som

Mildret, 2. 6. 2018, 5.37

Já jsem ho ještě nikdy neměla

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 13.54

pokud je kontrolované maso, tak je to super

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.28

No , tak to je dobrota

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů