Přírodní vepřové ledvinky

zobrazeno 479×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 20.07

Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

ledvinky
600 g
máslo
80 g
cibule
80 g
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)
čerstvý tymián
1 hrst
hovězí vývar
500 ml (na podlití)

Ledvinky rozřízněte a opatrně vyřízněte žilky a tučné části. Důkladně je omyjte a osušte. V širším, nejlépe silnostěnném hrnci rozehřejte máslo a dorůžova na něm opečte nakrájenou cibuli. Přidejte mletý kmín a opékejte, dokud nezavoní. Přidejte pokrájené ledvinky a zprudka je orestujte – stačí asi jen 2–3 minuty, ne déle, aby ledvinky neztvrdly. Osolte je a opepřete, podlijte vývarem a 5 minut povařte. Podávejte s chlebem, posypané tymiánem.
Tip - Ledvinky opékejte zprudka a krátce, jinak ztvrdnou.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (9 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.23

Určitě bych to snědla, ale nepatří mezi mé oblíbené

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 21.05

Perfektní jídlo

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.09

dobrota

jitkamety, 27. 2. 2016, 9.07

zajimave

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.52

Tak to mohu.

mckvak, 26. 11. 2015, 13.51

Jako jedno z mala vnitrnosti ledvinky muzu - mnamka

joice, 17. 11. 2015, 16.20

jednoducho výborné

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.27

díky za recept

inglulie2, 7. 12. 2014, 19.49

Luci Vase recepty jsou super!

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací