Kuřecí jatýrka s kaší

zobrazeno 1539×

Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 18.27

Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

máslo
80 g
cibule
4 ks
kuřecí játra
600 g
suché sherry nebo červené víno
50 ml
slepičí bujon
200 ml
instantní bramborová kaše s mlékem
1 balení
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

1. Polovinu másla rozpusťte v pánvi. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka a za občasného míchání opékejte patnáct až dvacet minut, dokud nebude cibule zcela měkká a krásně zlatá. Vyjmete ji z pánve a odložte.
2. Do pánve vhoďte zbývající máslo a v momentě, kdy se rozpustí, přidejte játra a asi pět minut opékejte, aby zvenku zhnědla a vevnitř zůstala ještě růžová. Játra podle chuti osolte a opepřete.
3. Vlijte sherry a bujon, po chvíli do pánve vraťte cibuli a přiveďte k varu. Snižte plamen, nechte minutu dvě probublávat. Kaši připravte podle návodu na obalu a vše servírujte.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 28. 5. 2021, 20.50

Dělám takto, jen tedy mě to nikdy nenapadlo udělat s čevrveným vínem.

Úča, 22. 2. 2021, 23.24

Další dobrota. Ještě jsem nedělala tak zkusím

simsim, 3. 1. 2021, 16.40

Zajímavý recept, s kaší jsem ještě nikdy nejedla.

danuse11, 1. 11. 2020, 13.44

musím zkusit s rýži jsem jěště nezkoušela vypadá to krásně

nancy, 29. 9. 2020, 11.50

S kaší nedělám

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 11.00

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 2. 6. 2018, 5.22

Nádhera. Instantní kaši vůbec Nedělám.

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 13.26

s kaší jsem ještě nedělala

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.27

Tu instantní kaši nemusím, ale jinak super

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 21.11

Instantní kaše? Děkuji, ale raději čerstvou

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů