Vánoční šunka s marmeládovou glazurou
Vložil(a): Ester, 3. 12. 2014 14.15
Troubu předehřejte na 200 °C. Marmeládu, med a pomerančový džus promíchejte v rendlíku, přiveďte k varu a vařte asi 5–7 minut do zhoustnutí. Nechte lehce zchladnout. Vrchní část Vánoční kýty nařezejte do mřížky vytvářející malé kosočtverce. Do každého zapíchněte jeden hřebíček, potřete pomerančovo-medovou marinádou a dejte na mřížku v pekáči. Pečte 40–50 minut, každých deset minut potírejte zbylou či vypečenou marinádou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 28. 1. 2019, 15.26
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 9. 7. 2018, 14.36
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

slavuska, 12. 2. 2018, 22.51
tobude lahůdka

Aliisha, 16. 1. 2017, 21.33
Zajímavý recept. Líbí se mi
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 23.05
hned bych si dala

jitkamety, 29. 2. 2016, 14.30
mnamka
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.15
Ta vypadá dobře.