Segedínský guláš

zobrazeno 1105×

Vložil(a): Minnie, 21. 8. 2021 15.05

Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Vepřová kýta
1 kg
Sádlo
2 lžíce
Cibule
2 ks
Kysané zelí
500 g
Sůl, mletá sladká paprika
1 množství dle chuti
Máslo
1 lžíce
Mouka a voda
Na jíšku
Smetana na vaření
250 ml
Maso pokrájet na kostky. Cibuli najemno. Na sádle cibulku zpěmit, na tom nechat maso zatáhnout ze všech stran. Podlít vodou, osolit a nechat vařit. Po chvíli přidat kysané zelí i s vodou co je ve sklenici. Dusit do změknutí. Pak rozmíchat mouku ve vodě a zahustit. V kastrůlku rozpustit máslo, rozmíchat v něm papriku a vlít do omáčky. Pořádně promíchat. Na závěr vlít smetanu. Nejlepší je s houskovým knedlíkem.
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Satiska, 9. 12. 2022, 17.19

Díky za tip, co zase vařit...segedín je jedno z nejoblíbenějších jídel

Zdeňka S., 3. 12. 2022, 17.31

Zrovna jsme otevřeli domácí kysané zelí, tak už je taky v plánu

annahb, 24. 11. 2021, 16.01

Smetanu nedávám,ale vařím ho dost často

Evanessa, 9. 11. 2021, 10.04

Rodinu bych tímhle gulášem určitě potěšila, ale já na segedín moc nejsem.

Úča, 4. 9. 2021, 21.58

Dělám , jen bez smetany ...ale i tak vynikající

patricia077

patricia077, 23. 8. 2021, 18.00

Manžel dělá taky a vynikající

Gustawka, 22. 8. 2021, 19.38

To miluji

mikjana, 22. 8. 2021, 12.30

Segedínský guláš dělávám dost často.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů