Rošťáci
zobrazeno3617×
Vložil(a): Minnie,2. 2. 2021 15.24
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, namočíme do těstíčka. To připravíme tak, že sůl, pepř, Maggi, Worcester, solamyl, hořtici, česnek a vejce pořádně smícháme dokupy. Namočené maso dáme do misky, přikryjeme potravinářskou fólií nebo alobalem a necháme 7 dní v ledničce uležet. Po 7 dnech smažíme na pánvi s rozpáleným olejem mírně z obou stran. Nejlepší jsou s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 22. 2. 2021, 20.49
nezkoušela jsem,musím udělat,vypadá to moc lákavě a dobře
patricia077, 10. 2. 2021, 15.50
To znám z dětství nebo něco mi ten název říká