Pomalu pečený vepřový guláš

sledováno 1× zobrazeno 1628×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 15.17

Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

vepřová pečeně bez kosti
800 g
středně velká petržel
3 ks
velká mrkev
2 ks
velká cibule
1 ks
česnek
3 stroužek
sladká paprika
4 lžíce
kuřecí nebo zeleninový vývar
500 ml
zelené fazolky
200 g
zakysaná smetana
125 ml
kukuřičný škrob
2 lžíce
sůl
1/2 lžička
pepř
1/2 lžička

1. Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, nakrájenou cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2. Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3. V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (24 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 28. 5. 2021, 20.35

Moc zajímavý recept, musím vyzkoušet.

simsim, 2. 1. 2021, 23.41

Dělám podobně a všem chutná.

Kateřina Fárová, 15. 11. 2020, 18.51

Tak to by chutnalo synovi, má rád vše se zelenou fazolkou a zeleninou. Vyzkouším.

danuse11, 1. 11. 2020, 13.25

musím vyzkoušet jěště jsem to takhle nezkoušela,vypadá krásně

nancy, 17. 9. 2020, 11.24

Guláš pečený v troubě dělám, je výborný.

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 14.48

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 17.14

Mrkev jsem ještě do guláše nedávala . Zajímavý recept

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 12.18

já dělám jen v tlakáči )

slavuska

slavuska, 12. 2. 2018, 22.56

pečený znám, ale s mrkví a fazolkami ne

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.52

Musím někdy vyzkoušet, pečený jsem ještě nedělala .

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací