Masové zavitky

zobrazeno 632×

Vložil(a): Zlata1, 9. 2. 2017 13.31

30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

Plátky krkovicky
4 ks
Sůl
Libovolné špetka
Černý mletý pepř
Libovolné špetka
Plnotucna hořčice , na potreni
Libovolné množství dle chuti
Plátky slaniny
4 ks
Kysané zelí
1 a půl hrnek
Sunkove klobásky
4 ks
Vejce
1 ks
Mleko
1/2 hrnek
Pivo
1/2 hrnek
Hladká mouka na obalení
Libovolné hrst
Olej na panev
1 až 2 dcl
Sadlo
Na vymazání plechu
Barbecue koření
Posypani
Cibule
1 ks
Vyvar
2/3 hrnek

Plátky krkovičky bez kosti naklepeme, osolíme a opeprime, potřeme hořčicí a prokládáme plátky slaniny. Zelí rovnomerne navrstvime na platky, prokládáme klobasky, svineme a sepneme paratky. Vejce rozslehame s mlékem a pivem. V této směsi závitky namočíme a obalíme v mouce. Osmazime na rozpáleném oleji a vložíme do pekacku vymazaného sádlem. Závitky posypeme korenim, pokládáme nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a za občasného podlevani upečeme do měkka. Podáváme s pecenymi brambory. 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

babca216, 27. 1. 2021, 19.20

Výborný recept jak koukám , jen u nás krkovička moc neletí tak raději kotlety

Bap, 16. 1. 2021, 19.08

Vypadá to famózně

mikka27

mikka27, 25. 11. 2020, 14.33

Vynikající oběd, všem moc chutnalo :)

Mygara

Mygara, 16. 12. 2018, 16.39

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 1. 10. 2018, 6.09

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 11.12

Vypadají úžasně teď v těch Horkách ale delavame něco lehčího.

Fuga

Fuga, 7. 1. 2018, 4.25

Je to moc pěkné

Baruška07, 2. 12. 2017, 12.44

Vyborny

dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 15.40

Nádhera !

rodinka

rodinka, 9. 2. 2017, 21.16

Hm,tak to bude doma chutnat

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací