Kotlík z vepřové kýty s hranolky
Vložil(a): silvousek, 20. 6. 2016 11.08
Den dopředu si naložíme kýtu na plátky nebo na kousky. Nakládám do oleje smíchaného se solí, grilovacím kořením, kořením na krkovičku, hořčicí a 4mi prolisovanými stroužky česneku.
Rozpálíme si trochu oleje v hrnci nebo kotlíku dáme posmažit cibulku, přidáme naložené maso i se šťávou a dusíme. Podléváme, aby se nepřichytilo.
Až je maso měkké, přidáme čerstvou nebo mraženou zeleninu, houby a tak dále. Nechaáme podusit zeleninu doměkka a podáváme s hranolky, vařenými brambory, s kaší, rýží, pečivem, nebo můžeme jednoduše přidat brabory do kotlíku zárověň se zeleninou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 11. 1. 2019, 12.45
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 21. 11. 2018, 9.59
Výborné, také musím vyzkoušet

Fuga, 7. 3. 2018, 4.39
vše z jednoho kotlýku, to je nejlepší

Aliisha, 21. 1. 2017, 20.20
Dobrá bomba