Bravčové mäso plovdivské

sledováno 1× zobrazeno 2926×

Vložil(a): Tinka1993, 29. 3. 2018 4.29

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Bravčové mäso
500 g
Paradajkový pretlak
1 ks
Cibuľa
1 ks
Hladká múka
300 g
Vajce
1 ks
Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Pridáme na kocky pokrájané mäso a necháme zatiahnuť. Osolíme, pridáme mletu sladkú papriku, paradajkový pretlak,vodu a dusíme domäkka. Nakoniec dochutíme soľou a bazalkou. Halušky urobíme tak, že vajce a vlažnú vodu zmiešame. Pomaly prisypávame polohrubú múku a miešame, konzistencia má byť skôr redšia. Pomocou haluškára hádžeme do vriacej osolenej vody halušky. Keď vyplávajú nahor, sú uvarené. Scedíme ich a prepláchneme vodou.
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (27 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

babca216, 27. 1. 2021, 19.10

Halušky jako příloha nečekané, ale věřím, že dobré

Bap, 25. 11. 2020, 17.12

S haluskami jsem ještě nedělala, ale ráda zkusím

Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 14.04

vypada dobre, zkusim.

Kateřina Fárová, 7. 9. 2020, 15.41

Jednoduchý a přesto to vypadá moc dobře.

mikjana, 25. 5. 2020, 12.06

To musím vyzkoušet, jen jsem si myslela, že halušky se dělají s bramborového těsta, nevím proč. Já je kupuji v sáčku.

mikka27

mikka27, 20. 5. 2020, 18.04

Dělám podobně, je moc dobré.

Sarka6, 3. 2. 2019, 14.17

Zkusím

Mygara

Mygara, 8. 1. 2019, 9.06

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 4. 8. 2018, 15.50

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 5. 5. 2018, 5.05

Vypadá to nadherně

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací