Uzené v hořčičné omáčce

zobrazeno 407×

Vložil(a): Lucie2, 31. 10. 2014 22.10

Bez vajec do 30 min. složitější

Ingredience:

cibule
1 ks
dijonská hořčice
3 lžíce
máslo
4 lžíce
hladká mouka
4 lžíce
smetana na vaření
1 balení
sůl
podle chuti
vývar
1 litr
uzené maso
450 g

Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte.

Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte.

Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je osmažte.

Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí.

Podáváme s kynutým knedlíkem.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 16.10

Tu jsem jedla naposledy ve škole

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 21.02

To znám a je to vážně vynikající.

Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 21.18

super zítra uvaříme

jitkamety, 28. 2. 2016, 10.01

chutne

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.07

To vypadá dobře!

mckvak, 26. 11. 2015, 14.19

To vypada moc dobre

joice, 17. 11. 2015, 16.51

vyzerá to výborne, vyskúšame

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.40

vypadá to lákavě

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací