Uzené na houbách

zobrazeno 943×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 13.23

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

olivový olej
1 lžíce
máslo
1 lžíce
malé žampióny
250 g
portské
4 lžíce
sušené brusinky
2 lžíce
kuřecí vývar
150 ml
sojová omáčka
1 lžička
uzené maso
350 g

Olej a máslo rozpalte na pánvi. Přidejte překrojené houby a 4-5 minut je opékejte. Přilijte portské a po chvíli přidejte brusinky. Zalijte horkým kuřecím vývarem a zakapejte sojovou omáčkou. Zahřívejte, aby se omáčka zredukovala a mírně zhousla. Uzené maso ohřejte na pařáčku nebo v mikrovlné troubě. Podávejte přelité houbovou omáčkou. Jako příloha jsou nejlepší vařené či pečené brambory.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (15 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 25. 9. 2020, 11.23

Uzené s houbami jsem ještě nedělala.

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 13.17

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 21.52

Luxusní uzené s portským vínem

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.55

Miluju uzené i houby

mirka244, 7. 2. 2017, 21.29

super

Aliisha

Aliisha, 14. 1. 2017, 21.20

Uzené a houby mi k sobě bezvadně pasují.

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.15

nádhera, to musí byt dobré

Bellissima, 8. 6. 2016, 23.52

na mne trosku moc mastne a syte

jitkamety

jitkamety, 27. 2. 2016, 9.22

mnaam

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.43

Hmmm...portské.

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací