Uzené na houbách

zobrazeno 1156×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 13.23

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

olivový olej
1 lžíce
máslo
1 lžíce
malé žampióny
250 g
portské
4 lžíce
sušené brusinky
2 lžíce
kuřecí vývar
150 ml
sojová omáčka
1 lžička
uzené maso
350 g

Olej a máslo rozpalte na pánvi. Přidejte překrojené houby a 4-5 minut je opékejte. Přilijte portské a po chvíli přidejte brusinky. Zalijte horkým kuřecím vývarem a zakapejte sojovou omáčkou. Zahřívejte, aby se omáčka zredukovala a mírně zhousla. Uzené maso ohřejte na pařáčku nebo v mikrovlné troubě. Podávejte přelité houbovou omáčkou. Jako příloha jsou nejlepší vařené či pečené brambory.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 30. 5. 2021, 20.28

Jeden lepší recept než druhý,.

simsim, 31. 12. 2020, 20.20

Vypadá to zajímavě, asi vyzkouším.

danuse11, 1. 11. 2020, 13.28

musím vyzkoušet ,tohle jsem jěště nezkoušela vypadá to krásně

nancy, 25. 9. 2020, 11.23

Uzené s houbami jsem ještě nedělala.

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 13.17

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 21.52

Luxusní uzené s portským vínem

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.55

Miluju uzené i houby

mirka244, 7. 2. 2017, 21.29

super

Aliisha

Aliisha, 14. 1. 2017, 21.20

Uzené a houby mi k sobě bezvadně pasují.

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.15

nádhera, to musí byt dobré

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací