Rumunský guláš

zobrazeno 2837×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 14.02

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

skopové maso
800 g
fazolky
400 g
mletá sladká paprika
1 lžička
cibule
2 ks
víno
1 dcl
smetana
200 ml
hladká mouka
2 lžíce

Z masa ořežeme kousky tuku, drobně je nakrájíme, rozškvaříme, zpěníme v něm cibulku, přisypeme papriku a přidáme maso nakrájené na kostky. Prudce je opečeme, podlijeme a dusíme. Při dušení je necháme vysmahnout, aby šťáva nabyla pěkné barvy, a to dříve, než přidáme fazolky. Pak maso znovu podlijeme, když začne měknout, přidáme k němu očištěné na šikmo pokrájené fazolky a dusíme ještě asi 20 minut. Měkké maso i fazolky zalijeme vínem a zahustíme kysanou smetanou, v níž rozkvedláme mouku. Je-li třeba, přikyselíme pak omáčku lžící octa. 

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 14. 2. 2021, 21.58

Také dělám fazolový guláš , ale místo skopového dávám vepřové maso.

danuse11, 2. 11. 2020, 15.12

mńam vypadá to luxusně určite musíme udělat

nancy, 4. 10. 2020, 11.06

Recept vypadá dobře, budu muset někdy vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 30. 1. 2019, 7.46

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 3. 7. 2018, 10.31

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 8.47

Fazolový guláš je moc dobrý

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.08

Dělávám fazolový ale s vepřovým masem

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 20.52

Fazolky v guláši mám moc ráda

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.16

vypadá dost dobře

jitkamety

jitkamety, 27. 2. 2016, 9.15

musim vyzkouset

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů