Čevapčiči

zobrazeno 837×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 12.29

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

mleté maso (půl na půl hovězí a skopové)
600 g
sůl
podle chuti
minerální voda
na zakápnutí
cibule
4 ks
pepř
podle chuti
libanonský chléb
k podávání

Maso nakrájejte, hodně osolte, promíchejte a namelte. Zakápněte trochou minerální vody, dobře propracujte a nechte 5 hodin v chladu odpočinout. Pak znovu semelte a z hmoty tvořte ručně nebo strojkem válečky o průměru 1,5 centimetrů, dlouhé 6 centimetrů. Pečte na pomaštěném roštu. Podávejte horké s nakrájenou syrovou cibulí, solí a pepřem a libanonským chlebem. 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 14. 2. 2021, 22.01

Čevapčiči máme rádi, zkusím příště koupit k nim libanonský chléb.

nancy, 4. 10. 2020, 11.08

Čevapčiči jsem dřív dost často dělala, ale ted už dlouho ne, budu muset zařadit do jídelníčku

Žofinka

Žofinka, 30. 1. 2019, 7.34

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 3. 7. 2018, 10.21

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 8.48

Čevapčiči mám ráda ale moc často nedělám.

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.10

Super, to bude dobrota

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 20.52

To bych si také dala.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.17

dobrota

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.25

Klasika. Velmi dobré.

mckvak, 25. 11. 2015, 22.11

Klasika - velmi dobre ale libanonsky chleb neznam

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací