Salát z tuňáka se zelenými fazolemi
Připravte si zálivku z octa, soli a oleje.
V páře uvaříme v páře a rozpůlíme. Tuňáka vyndáme z plechovky a necháme okapat.
Všechno si hezky naservírujeme na talíř a přelijeme zálivkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 13. 1. 2019, 19.59
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 20. 11. 2018, 15.03
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 8. 3. 2018, 21.16
hmmm, to bych mohla udělat

Aliisha, 20. 1. 2017, 21.16
Znám, ale nedávám ovocný ocet