Salát z tuňáka se zelenými fazolemi

sledováno 2× zobrazeno 1201×

Vložil(a): szendrejka, 26. 4. 2016 9.00

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Zelené fazolky
400 g
Červená cibule
1 ks
Tuňák z konzervy
200 g
Ovocný ocet
3 lžíce
Bylinková sůl
- množství dle chuti
Olivový olej
4 lžíce

Připravte si zálivku z octa, soli a oleje. 

V páře uvaříme v páře a rozpůlíme. Tuňáka vyndáme z plechovky a necháme okapat. 

Všechno si hezky naservírujeme na talíř a přelijeme zálivkou. 

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 11.08

Rychlý oběd

nancy, 16. 11. 2020, 17.11

Zajímavý nápad, to udělám, snad nebude vadit, že dám fazolky z konzervy

danuse11, 6. 11. 2020, 18.45

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

Žofinka

Žofinka, 13. 1. 2019, 19.59

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 20. 11. 2018, 15.03

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 8. 3. 2018, 21.16

hmmm, to bych mohla udělat

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 12.47

Tuňáka mám ráda , to bych určitě ochutnala

mirka244, 7. 2. 2017, 17.29

moc dobré

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 21.16

Znám, ale nedávám ovocný ocet

Mildret, 4. 12. 2016, 22.32

Jé tuňáka jíme poslední dobou pořád vyzkoušíme

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů