Losos po provensálsky

zobrazeno 881×

Vložil(a): Tenderka, 7. 2. 2017 19.49

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

chladeného lososa
1 ks
rajčina
1 ks
mozzarella
1 ks
provensálske korenie, olivový olej, citrónová šťava

Lososa umyjeme, osušíme a rozrežeme na 2 porcie. Položíme na 2 kúsky alobalu, posypeme provensálskym korením (ak neobsahuje soľ ešte dosolíme), na obe porcie poukladáme plátky paradajky a mozzarelly, ešte trošku posypeme provensálskym korením, pokvapkáme olivovým olejom a alobal zabalíme. Pečieme vo vyhriatej rúre 20 min.

Na tanieri pokvapkáme citronovou šťavou. Podávame so zemiakmi.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (15 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27

mikka27, 26. 11. 2020, 19.58

Lososa mám moc ráda, určitě budu zkoušet.

Mygara

Mygara, 15. 12. 2018, 21.38

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 1. 10. 2018, 14.48

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 8. 1. 2018, 0.24

Provensálské koření se tam hodí

Tenderka, 21. 12. 2017, 20.22

moj najoblubenejsi recept

Petra Schoberová, 24. 8. 2017, 13.32

vypada to opravdu moc dobře

k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.18

Také někdy dělám podobně lososa v alobalu s medvědím česnekem

Mildret, 8. 2. 2017, 13.56

Úžasný recept. Vyzkouším

patricia077

patricia077, 8. 2. 2017, 9.55

losos mnam .-)

rodinka

rodinka, 7. 2. 2017, 23.31

Lososa mam nejradeji

k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.19

Já také, podle mě je to top ryba

rodinka

rodinka, 9. 2. 2017, 6.36

Presne

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací