Karbanátky z lososa
Vložil(a): Pavla 12, 2. 2. 2015 18.55
Ingredience:
- Toastový chléb
- 4 ks ((Krajíc))
- Bílé víno
- 100 ml
- Cibule
- 1 ks
- Losos
- 500 g
- Sůl
- 1 špetka
- Bylinky
- 1 špetka ((Estragon, kopr a petrželka))
- Hořčice plnotučná
- 1 lžíce
- Vejce
- 1 ks
- Citronová šťáva
- 2 lžíce ((citronka))
- Pepř mletý
- 1 špetka
- Rostlinný olej
- 2 lžíce
- Smetana
- 100 ml
- Zeleninový vývar
- 200 ml
- Máslo
- 1 lžíce ((1:1))
- Eidam sýr
- 150 g
Kostičky chleba namočíme ve víně. Maso z lososa omyjeme, osušíme, vykostíme a najemno posekáme. Promícháme s cibulí, chlebem, posekanými bylinkami, hořčící, vejcem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Utvoříme karbanátky a smažíme z obou stran dozlatova. Vypečenou šťávu zředíme smetanou a vývarem. Vmícháme mouku s máslem a necháme rozpustit strouhaný sýr. Přidáme estragon, osolíme, opepříme. Karbanátky rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s brambory.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 27. 1. 2019, 8.16
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 6. 11. 2018, 20.44
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

slavuska, 21. 12. 2017, 22.41
já dělávám trochu jiné, z upečeného lososa, nechce se mi pitvat toho syrového, upečenej jde líp od kosti

Aliisha, 19. 1. 2017, 20.51
S tou omáčkou to bude vynikající