Křupavé hranolky bez oleje

zobrazeno 386×

Vložil(a): Rulficka48, 30. 10. 2016 13.15

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

brambory
8 ks
bílky
3 ks
červená mletá paprika (nemusí být)
- množství dle chuti
sůl
- množství dle chuti
pečící papír!
1 balení

Brambory omyjeme, očistíme a nakrájíme na hranolky. Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny

K hranolkům přidáme ušlehaný sníh z bílků a důkladně promícháme.

Připravíme si plech na pečení a vyložíme ho papírem na pečení.

Hranolky uložíme tak, aby se jedna druhé nedotýkaly, posypeme je červenou mletou paprikou (nemusíme) a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů do zlata.

 

Přeji dobrou chuť, doufám, že se vám podaří ;)

 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Evanessa, 11. 8. 2018, 21.28

No tak ten bílek by mě nenapadl, určitě je to mňam

slavuska, 16. 2. 2018, 23.59

s bílkama to neznám

Tinka1993, 20. 12. 2017, 8.08

Hranolky máme veľmi radi

Mygara

Mygara, 24. 4. 2017, 9.26

také dělám bez bílku, ale asi to zkusím s nimi

dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 17.18

Hranolky mi můžeme

annahb, 23. 3. 2017, 9.59

dělávám je bez bílků s těma bílkama jsou asi křupavejší že?

Aliisha

Aliisha, 26. 12. 2016, 16.14

Já je mám vždycky gumové a to mi nechutná.

Ptáče 76, 10. 12. 2016, 19.06

vypadá to zajímavě

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 12.37

já je peču bez bílku, ale jsou takové žvýkavé

slunicko, 14. 11. 2016, 17.11

Dělám podobné. Jen je asi hodinu macim ve vodě a potom osusim

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací