Křupavé hranolky bez oleje

zobrazeno 409×

Vložil(a): Rulficka48, 30. 10. 2016 13.15

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

brambory
8 ks
bílky
3 ks
červená mletá paprika (nemusí být)
- množství dle chuti
sůl
- množství dle chuti
pečící papír!
1 balení

Brambory omyjeme, očistíme a nakrájíme na hranolky. Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny

K hranolkům přidáme ušlehaný sníh z bílků a důkladně promícháme.

Připravíme si plech na pečení a vyložíme ho papírem na pečení.

Hranolky uložíme tak, aby se jedna druhé nedotýkaly, posypeme je červenou mletou paprikou (nemusíme) a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů do zlata.

 

Přeji dobrou chuť, doufám, že se vám podaří ;)

 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka

Žofinka, 17. 10. 2018, 17.41

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Evanessa, 11. 8. 2018, 21.28

No tak ten bílek by mě nenapadl, určitě je to mňam

slavuska

slavuska, 16. 2. 2018, 23.59

s bílkama to neznám

Tinka1993, 20. 12. 2017, 8.08

Hranolky máme veľmi radi

Mygara

Mygara, 24. 4. 2017, 9.26

také dělám bez bílku, ale asi to zkusím s nimi

dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 17.18

Hranolky mi můžeme

annahb, 23. 3. 2017, 9.59

dělávám je bez bílků s těma bílkama jsou asi křupavejší že?

Aliisha

Aliisha, 26. 12. 2016, 16.14

Já je mám vždycky gumové a to mi nechutná.

Ptáče 76, 10. 12. 2016, 19.06

vypadá to zajímavě

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 12.37

já je peču bez bílku, ale jsou takové žvýkavé

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací