Křupavé hranolky bez oleje

zobrazeno 1265×

Vložil(a): Rulficka48, 30. 10. 2016 13.15

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

brambory
8 ks
bílky
3 ks
červená mletá paprika (nemusí být)
- množství dle chuti
sůl
- množství dle chuti
pečící papír!
1 balení

Brambory omyjeme, očistíme a nakrájíme na hranolky. Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny

K hranolkům přidáme ušlehaný sníh z bílků a důkladně promícháme.

Připravíme si plech na pečení a vyložíme ho papírem na pečení.

Hranolky uložíme tak, aby se jedna druhé nedotýkaly, posypeme je červenou mletou paprikou (nemusíme) a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů do zlata.

 

Přeji dobrou chuť, doufám, že se vám podaří ;)

 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (20 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 26. 9. 2020, 19.15

Bílek nedávám, zkusím.

Bar.Ca., 20. 8. 2019, 15.06

výborná zdravá varianta, taky je tak někdy dělám

Žofinka

Žofinka, 17. 10. 2018, 17.41

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Evanessa, 11. 8. 2018, 21.28

No tak ten bílek by mě nenapadl, určitě je to mňam

slavuska

slavuska, 16. 2. 2018, 23.59

s bílkama to neznám

Tinka1993, 20. 12. 2017, 8.08

Hranolky máme veľmi radi

Mygara

Mygara, 24. 4. 2017, 9.26

také dělám bez bílku, ale asi to zkusím s nimi

dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 17.18

Hranolky mi můžeme

annahb, 23. 3. 2017, 9.59

dělávám je bez bílků s těma bílkama jsou asi křupavejší že?

Aliisha

Aliisha, 26. 12. 2016, 16.14

Já je mám vždycky gumové a to mi nechutná.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací