Štrůdl na slano

zobrazeno 539×

Vložil(a): elis510, 21. 3. 2015 9.29

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

listové těsto
1 balení
rajčatový protlak
1 balení
salám dle chuti
1 množství dle chuti
dušená šunka
1 množství dle chuti
červená nebo žlutá paprika
1 množství dle chuti
cherry rajčata
1 množství dle chuti
vejce na potření
1 ks
drcený kmín na posypání
1 množství dle chuti
sýr gouda nebo jiný
1 množství dle chuti

Z kupovaného těsta listového klasicky vyválím pláty na štrůdl,trochu potřu rajčatovým protlakem( kečup nemáme moc rádi),pokladu salámem a šunkou,na to malé proužky sýru gouda nebo i jiného..dle chuti, na to proužky papriky,syn má rád červenou nebo žlutou,tak dávám tu, na půlky cherry rajčátka a zabalím jako klasický štrůdl.Potřu rozšlehaným vejcem,posypu drceným kmínem,propíchnu na dvou až třech místech vidličkou a vložím do vyhřáté trouby na 180 stupňů a peču cca 35-45minut... asi 5-8minut před dopečením ještě vytáhnu,potřu znovu trochu vajíčkem a posypu strouhaným sýrem gouda nebo jiným.. sýr na tom hezky drží a kůrka je pěkně křupavoučká a drží šťávu uvnitř.

Sdílejte:   | 
6

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

iva.t

iva.t, 5. 7. 2017, 20.11

hodně často děláme

dadinkamaminka, 21. 4. 2017, 6.34

Mňam

annahb, 17. 3. 2017, 8.34

také ho občas dělávám a má vždycky úspěch

Mygara

Mygara, 11. 2. 2017, 16.34

já dávám i kysané zelí

Aliisha

Aliisha, 25. 12. 2016, 21.58

Já tam vždy dám co dům dal. Vždy se povede.

Fuga

Fuga, 4. 12. 2016, 6.16

já ho naslano dělám občas místo pizzy

Zdeňka S., 29. 11. 2016, 13.20

Úžasná dobrota, zkoušela jsem i plněný rybou a nivou a byl výborný

jitkamety, 6. 2. 2016, 19.49

taky delavame

jajulaš, 26. 12. 2015, 5.27

děláváme

Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 22.24

Dělám na milion způsobů, s houbami, olivami, 4 druhy sýrů, šunkou...

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací