Pečená rajčátka s toastovým chlebem

zobrazeno 871×

Vložil(a): szendrejka, 18. 8. 2016 20.58

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Menší rajčata
500 g
Celozrnný toastový chleba
200 g
Česnek
6 stroužek
Olivový olej
4 lžíce
Sůl, pepř
- množství dle chuti
Špenátové lístky
2 hrst
Parmazán
50 g

Rajčata nakrájíme na půlky nebo čtvrtinky. Krajíčky toastového chleba natrháme na malé kousky. Stroužky česneku nakrájíme na tenké plátky. Vše vložíme na plech, zakápneme olivovým olejem, balzamikovým octem, přidáme sůl, pepř a vše promícháme. Pečeme při 170 st asi 30-40 minut. Toastový chleba by měl být křupavý. Upečenou směs promícháme se špenátovými lístky a ihned podáváme. 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 18. 4. 2022, 19.23

Já bych si to dala hned ale děti nemají rády tepelně upravená rajčata... Tak leda až budou u babičky třeba

nancy, 28. 11. 2020, 22.44

Krásné a zdravé jídlo,

Úča, 10. 11. 2020, 12.52

No vypadá to nádherné určitě zkusím

Gustawka, 21. 11. 2019, 22.38

to musí být dobrota

Bar.Ca., 22. 8. 2019, 7.23

vypadá to opravdu hodně dobře

Žofinka

Žofinka, 12. 11. 2018, 6.34

jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

annahb, 16. 3. 2017, 9.28

mnam rajčata mám moc ráda vypadá to lákavě

Mygara

Mygara, 11. 2. 2017, 17.28

až bude sezóna, tak se to bude hodit

Aliisha

Aliisha, 25. 12. 2016, 21.43

Až bude hodně rajčat, tak to vyzkouším

Fuga

Fuga, 4. 12. 2016, 6.02

zajímavé, ale já bych měla chleba určitě rozmáčený .-(

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů