Domácí paštička
Očištěné játra spolu s nakrájeným sádlem rozmixujeme do hladka.Přidáme nastrouhanou cibuli,žloutky ( bílky si schováme na sníh),šlehačku, a koření. Utřeme do pěny, na konec přidáme tuhý sníh. Formu vyložíme plátky anglické slaniny a naplníme játrovou hmotou. Zakryjeme alobalem a pečeme ve vodní lázny tak hodinu a půl při 200 stupních.Necháme ztuhnout do druhého dne. Vyklopíme a můžeme nazdobit brusinkovým kompotem či lipínky mandlí.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (27 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 15. 10. 2018, 12.51
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
iva.t, 5. 7. 2017, 20.22
domácí je prostě nejlešpí
Mygara, 11. 2. 2017, 17.41
domácí paštika je úplně jiná než kupovaná
Fuga, 2. 2. 2017, 13.02
vypadá dobře, když mně se dělá zle, jak vidím rozmixovaná syrová játra