Cizrnová pochoutka k televizi
Vložil(a): vendy.z, 10. 3. 2017 8.29
Jak cizrnu připravit
Cizrnu zalijte vodou a nechte ji alespoň přes noc namáčet. Poté vodu slijte a v nové vařte 30-60 minut (dle doby namáčení) do změknutí. Můžete si však ušetřit čas a zakoupit cizrnu v plechovce, jen důkladně opláchněte od nálevu.
Cizrnové zobání různých příchutí
Tuhle večerní svačinku k televizi či vínu připravuji nejčastěji s příchutí uzené papriky. Stačí jen lehce pokapat olejem a ochutit uzenou paprikou, solí a pepřem. Někdy také místo soli používám kvalitní sójovou omáčku. Můžete však přidat i sušený česnek, provensálské koření či rozmarýn. Kdo má rád trochu pálivější chutě, může přidat chilli nebo pálivou papriku. Doplňuje Mgr. Zuzana Douchová – nutriční terapeut a psycholog.
Zdroj: http://www.vimcojim.cz/cs/spotrebitel/recepty/Recept:-Cizrnove-zobani-pro-zdravi__s603x10102.html
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27, 8. 11. 2020, 15.15
Cizrnu jsem už dlouho nevařila. musím se polepšit. Recept vypadá skvěle.
Kateřina Fárová, 8. 5. 2020, 17.27
Tak cizrnu jsem ještě nedělala, ale recept je super, zdravá jídla jsou nade vše.

Žofinka, 25. 9. 2018, 14.58
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 3. 1. 2018, 14.25
to je úžasný tip, už jsem někde viděla a jsem nadšená