Zelňačka

zobrazeno 882×

Vložil(a): JONAJDA, 23. 5. 2018 21.03

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

sterilované zelí
1 balení
klobása a uzené maso
záleží na vás, jaké množství máte rádi

1 sklenice sterilovaného zelí se dá vařit do 2 litrů vody s kmínem a solí. Přidáme na kostky nakrájené brambory, klobásu, kousek uzeného masa a na závěr jíšku. (Pro lepší chuť je lepší klobásu a uzené maso osmahnout na trošce cibule s mletou paprikou)

 

Jíšku vytvoříme z trochy sádla a másla, polohrubé mouky, cibule a mleté papriky

Polévku necháme povařit, přidáme petželku a dochutíme pepřem a solí.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (26 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Úča, 4. 1. 2021, 21.18

Zelňačka miluji a často dělám

Kikinka30, 21. 12. 2020, 19.25

Mnam

70dandule70, 5. 12. 2020, 21.28

Výborné, také ji musím vyzkoušet

filipin21, 5. 12. 2020, 21.00

Taky děláme když nám zbyde zelí děláme jí

danuse11, 10. 11. 2020, 18.30

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

nancy, 27. 9. 2020, 11.41

Také dělám, ale z kyselého zelí . Sterilované mi nepřioadá tak dobré.

mikjana, 3. 9. 2020, 10.09

Dělávám a je moc dobrá.

VaJána, 16. 5. 2020, 13.56

Vypadá moc dobře. určitě byla výborná

mikka27

mikka27, 15. 5. 2020, 14.01

Také dělám ,je moc dobrá.

Sarka6, 3. 2. 2019, 13.53

Zkusím

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací