Vývar s drobením
Do studené vody dát vařit křídla, osolit. Když se to začíná vařit, tak se musí sundat poklička, protože to pění. Křídla vařit doměkka. Mezitím si připravit drobení: Z hrubé mouky, vejce a soli udělat tuhé těsto, které se nastrouhá na hrubém struhadle na papír a nechá se oschnout. Pak maso vyndat, vývar přecedit přes síto. Do vývaru dát nakrájenou zeleninu, obrané maso a vařit. Nakonec přidat drobení a nechat dovařit. Na závěr přidat petrželku.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka, 14. 1. 2019, 18.18
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara, 19. 11. 2018, 16.39
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga, 14. 3. 2018, 15.35
je výborná, jen mi občas dělá problém konzistence drobení
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 6.11
dobrotka