Valašská kyselica
Vložil(a): szendrejka, 20. 12. 2016 10.36
Uzenou kost zalijeme vodou, přidáme koření a povaříme, až bude maso odpadat od kosti. Přecedíme kost a koření, do vývaru přidáme překrájené zelí. Rozšleháme smetanu s hladkou moukou, vlijeme do polévky a 10 minut povaříme. Mezitím odebereme maso od kosti a nakrájíme nadrobno. Na sádle orestujeme pokrájenou cibulku a maso. Přidáme do kyselice a 10 minut povaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 5. 12. 2018, 11.12
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 12. 10. 2018, 13.43
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 20. 1. 2018, 3.31
Tak tu přímo miluji a i mé děti
iva.t, 23. 3. 2017, 9.57
Tohle je prostě TOP polévka, miluju domácízelí v polévkách.
Aliisha, 23. 12. 2016, 21.30
U nás oblíbená polévka.
Petra Schoberová, 22. 12. 2016, 4.53
moc dobré